• herkesin temel yaşam ihtiyaçlarını karşılayabildiği -saglikli yiyeceklere, temiz içme suyuna, yeterli sağlık hizmetlerine, ihtiyaçları olan ekonomik ve teknolojik kaynaklara ulaşabildiği bir dünya isteyen ve bu yolda yapabilecekleri birşeyler olduğuna inanan mühendislerin topluluğu.. çoğunlukla temel sosyal haklardan yoksun, yoksul toplumların yaşam standartlarını kalıcı projeler ve eğitim yoluyla yükseltmeye çalışıyorlar..

    http://www.ewb-international.org/
  • ne yazık ki türkiye ayağı ölü olan oluşum. ilgisiz kişilere teslim edilmiş ve kimsenin umrunda değil.
  • almanya olusumunda yer aldigim, kar amaci gutmeyen, genellikle afrikaya ve gelismemis ulkeler icin surdurulebilir projeler hazirlayan kurulus. almanya ayaginda toplam 32 sehirde regional chapter'lari bulunmaktadir ve her chapter icinde onlarca farkli grupta projeler hazirlanmaktadir yani hali hazirda yuzlerce proje surmektedir. turkiyeye dondugumde de devam ederim, muhendisten cok ne var lan bizde diye dusunurken turkiye'de henuz kurulus asamasinda oldugunu gorunce oldukca sasirmistim, muhtemelen bu ise girisen arkadaslar bir gazla basvurularini yaptilar ama sonrasinda hic kimse ugrasmayinca yapim asamasinda kaldi turkiye ayagi.
  • türkiye ayağı için ana sayfasında verilen adrese e-posta göndermenin mümkün olmadığı oluşum. 2011 yılında linkedin sayfası da dahil olmak üzere, olabilecek her türlü yoldan kendilerine ulaşmaya çalıştım ancak kimseden ses seda çıkmadı türkiye için. peşini bırakayım diyorum ama içime sinmiyor.
  • katılmayı düşündüğüm oluşum ekipten biri varsa yeşillendirirse sevinirim
  • türkiye ayağı yeniden kurulan, kurulunca güzel olacağına inandığım oluşum.
  • zamanında türkiye yapılanmasına dahil olmak için sarfettiğim çabalardan sonuç alamadığım oluşum. çaba dediğim, türkiye sorumlusuna e-posta göndermek, sonrasında yanıt alamamak ve yanıt alamadığımı ewb international'a bildirmekten ibaretti gerçi ama olsun. sonuçta girişimde bulunmuştum.

    şu anda aktif bi oluşum haline geldiyse çalışmalarına dahil olmak isterim. bilgi verebilecek durumda olanlar yeşillendirirse sevinirim.
hesabın var mı? giriş yap