4 entry daha
  • sevgili dostum theodore thumb aracılığı ile tanıştığım, kısa sürede kendini sevdiren, ama şu sıralar bizi kendinden mahrum bırakmış, aşmış coder.
    yaşından beklenmeyecek bir olgunluk, cool görünüşünden beklenmeyecek bir sıcaklığa ve samimiyete sahiptir; tanışıklığımızın geçmişi uzun olmasa da, sevgimi, saygımı ve güvenimi kazanmıştır ben farketmeden.
    akademik hayatı onu taaa amerikalara sürüklese de, hayatımdan eksik olmamayı bir şekilde becermiş, arada beni uykumdan etmiştir, ama olsundur, tamamen değmiştir her dakikasına.
    raxiux çifte şans insanıdır; hayatında her zaman güvenebileceği, yanında olacak insanlar tanıyorum yakından,o yüzden kendisi çok şanslı kanımca, ve raxiux hayatlarında olduğu için o insanlar çok şanslılar kesinlikle. bu şansın kökenini anlatmak pek de münkün değil - biraz klişe belki ama - kelimelere dökülemeyecek, dökülse bile yeterince tasvir edilemeyecek pekçok özelliğe sahip biri çünkü bu birey.
    herşeyden önce adam gibi adam.
    tez elden geri gelsin istiyoruz artık, muhabbetini bizden eksik etmeyip özletmese de, özlüyoruz yine de.

    edit:nickini yanlış yazdım diye zılgıt yedim. olsun varsın, yine de el üstünde tutuyoruz kendisini. ailecek ilgiyle izliyoruz

    edit2: ikinci kez de yanlış yazdım. dövecek beni bence budaklı meşe odunu ile... hayırlısı...
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap