3530 entry daha
  • (bkz: #100260697) bu entry'de yazan doğrudur. celal şengör ülkedeki bütün yamuklukları pat diye söylemekten sorumlu devlet bakanı oldu maalesef. ancak bu durumu yaratan şartlar belli.

    celal şengör bugün söylemleri yüzünden itü'den kaydırılsa gidip avrupa'da, itü'den çok daha iyi bir okulda, aynı pozisyonda, daha iyi koşullarda çalışabilir. hiçbir iş yapmasa bile bugüne kadar sahip olduğu mal varlığıyla dünyanın her ülkesinde gül gibi geçinebilir. başkaları bu rahatlığa sahip olmadıkları için, ellerinde olanı kaybetmekten korktukları için konuşamıyorlar. celal şengör'ün bahanesi yok. o yüzden bu sorumluluk onun omuzlarına yükleniyor.

    maalesef bu akşam üzdü. adam istanbul'u ortadan ikiye yarıcam diyor, jeologsun işte bunu bilmeyeceksin de neyi bileceksin? "doğru düzgün çalışılsın" gibi ucu açık, yavşak bir tavsiye verip çekilmek nedir? doğru düzgün çalışılmıyor bu ülkede, bunu en iyi sen bilirsin. jeolog kimliğinle karşı çıkmasan bile celal şengör kimliğinle karşı çıkmanı bekledik. hayal kırıklığına uğrattın reis. seni yıllarca savunduk, bizi bu noktada bırakmayacaktın. küstüm.
4319 entry daha
hesabın var mı? giriş yap