• tanım: voleybol kadın milli takımımızın tarihinde 2. kez olimpiyatlara katılma biletini aldığı final maçı. türkiye:3-almanya:0

    3. set editi: türkiye 25-22 almanya.
    2. set editi: türkiye 25-19 almanya. çok daha dengede giden seti 20-19'dan sonra koparmayı başardık. böyle devam...
    1. set editi: türkiye 25-17 almanya. hem hücum hem savunmada hırslı ve akıllı bir oyunla almanya'yı ezdik. hücumda çeşitlilik sağlayarak almanların üçlü blok planını suya düşürdük. böyle devam ederiz umarım. canlı yayın kanal d'de.

    olimpiyat vizesi almamız için son maç.
    maç 19:30'da teve2'de seyredebilirsiniz. muhtemelen internetten de takip edebileceksiniz.
    internet yayını için d-smart youtube kanalı
    yayın editi: mac kanal d'de de yayınlanacak.

    maç öncesi yorum editi: grupta kaybettiğimiz maçta ilk set (25-15) hariç diğer setleri 25-21'lik skorla kaybettik. aslında bu iki takımın ne kadar birbirine yakın olduğunu gösteriyor. ilk maçta farkı yaratan unsurlardan biri almanya'nın 7 ace sayısı bulması bizim ise 2'de kalmamız oldu. diğer istatistikler birbirine oldukça yakın (ör. blok (tr:9, alm:9)). ilk maç için sayı opsiyonumuz hande, eda ve zehra olmuş ve meryem'i kullanamamışız. dünkü polonya maçında ise neredeyse meryem tek başına maçı götürdü. tek oyuncuya yüklenmenin sıkıntısı belli bir noktadan sonra o oyuncuya blok getirmenin kolaylaşması. bu nedenle umarım hücumda meryem, hande, eda ve zehra'yı dengeli bir şekilde kullanabiliriz (hatta ebrar'ı). benzer durum bloklar içinde geçerli ilk maçta 9 bloğumuzun 8'ini eda (4) ve zehra (4) yapmış. dünkü maçta eda 10 blok yapmış, takımın geri kalanı 11 blok (meryem 4, zehra 3) yapmış. bloktaki çeşitliliği de arttırmamız lazım. bu noktalara dikkat edersek güle oynaya japonya'ya gideriz.
    almanya ile oynadığımız grup maçının istatistikleri
    dünkü polonya maçının istatistikleri

    edit: maç bilgileri, yayın bilgileri
    uyarı için currency ve necoys'a teşekkürler
456 entry daha
hesabın var mı? giriş yap