44 entry daha
  • reddit den el değmeden "sadece translate." (karakterlerin giyim tarzları hakkında direkt bir yazı da var yine reddit de bulabilirsiniz.)

    sadece bu gösterinin kostüm tasarımcılarına olan hayranlığımı ifade etmek istedim, detaylarla çalışmaları harika.

    ep1'de dorothy, çin resminde sarı krizantemlerle güzel bir ipek bluz giyiyor çin geleneğinde krizantem önemli bir semboldür: zenginliği ve refahı temsil eden kraliyet çiçeği, ancak aynı zamanda sarı ve beyaz krizantemler ölüm ve kederle güçlü bir şekilde bağlantılı, cenaze çiçekleri. bazı avrupa ülkelerinde olduğu gibi, krizantemler "mezar çiçekleri" olarak bilinir.

    bölüm 9'da leanne dorothy'e: "yine doğurgansın. yakında küçük jericho'nun sevmek ve korumak için küçük bir kız kardeşi olacak" ve daha sonra dorothy pembe şakayıklarla kaplı mavi bir cüppede ortaya çıkıyor. şakayıklar ayrıca geleneksel çin sanatında da büyüktür: doğurganlığı temsil ederler. şakayıklar ve narlar, bir evin genç eşinin odasının girişindeki duvarlara, en kısa zamanda "verimli" olması için sık sık boyandı.
    bu gerçekten iyi hazırlanmış ve ayrıntılara çok dikkat eden bir dizi. leanne'nin odasındaki duvar kağıdından da pek çok teori yapıldı. kıymıklar, inci...
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap