18 entry daha
  • inanılmaz kolay bir oyun öncelikle. 2018'den beri her mobile versiyonunu oynuyorum football manager'ın, ve hepsi birbirinden daha kolay.

    oyunun bug'ı altyapı ve antrenman tesislerini geliştirmek, her dönem birini geliştirmek için yönetime istekte bulunun ve kabul edilsin. maksimuma ulaştıklarında altyapınızdaki veya as takımdaki genç oyuncular canavar gibi gelişiyor, bir dünya para kazanabilirsiniz.

    bir süre sonra o kadar otomatiğe bağlıyorsunuz ve işler o kaar yolunda gidiyor ki "lan dur bir de kaleciyi stoper oynatayım" falan gibi maceralara girişmek zorundasınız.

    her oyunda fenerbahçe'yle başlarım, sezon başında beş kuruş para yok tabii. ancak istisnasız her seferinde 2 veya 3. sezonda bir avrupa kupası alırım, önce 80 milyon dolar yatırım gelir kulübe bir yerden, bir sonraki sezon da 670 milyon dolar transfer bütçesi. şaka değil, cidden 670 milyon dolar. fenerbahçe'ye, evet. saçmalık ya.

    şu an 2027 sezonundayım, bu sene 940 milyon dolar transfer bütçesiyle başladım ve harcayamadım sezon başında. çünkü alacak daha iyi bir adam kalmadı. mbappe bile iki sezondur bende ve senelik 41 milyon dolar maaş veriyorum, maaş bütçesini oradan hesap et. mbappe'nin ne işi var lan fenerbahçe'de, üstelik 26-27 yaşındayken?

    oyuncu aramaya giriyorum, bir orta saha alayım diyorum, değere göre sıralıyorum topçuları. lan dünyanın en pahalı ilk 7 orta saha oyuncusu zaten bendeymiş ben daha ne alacağım.

    öylesine oynuyorum, ne maç izliyorum artık ne taktik umrumda. yine de 3 senedir takım mağlubiyetsiz lig bitiriyor, 26. haftadan şampiyon oluyor. lan ben kimim psg'ye içerde dışarda 4 atıp şampiyonlar ligi'ni alıyorum?

    pc versiyonu gibi kendimi kaptırıp sinir krizleri geçirmeyeyim, daha rahat rahat oynayayım diye mobile'dayım uzun zamandır. ama sanmıyorum ki 2021'i de satın alayım, iyice çocuk oyununa döndü.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap