9 entry daha
  • hakkında biraz analiz kasmak istediğim takma isim kullanan bir şahıs.
    parayla entry girdirdiğini düşünüyorum, ayrıca muhtemelen kanalındaki videoları da parayla seslendirtiyor. videolardaki görüntüler genel olarak başka kaynaklardan alınmış(izinli mi izinsiz mi bilemiyorum)bunu görüntü kalitesindeki farklılıklar ve temanın sürekli değişmesinden kolayca anlayabilirsiniz. ayrıca metinler çoğu kez yabancı dildeki metinlerden direk olarak yorum katılmadan çevrilmiş. bunu da cümle düşüklükleri, anlatım bozuklukları, sonuçlanmayan ifadeler gibi türkçe hatalarıyla çok kolayca anlayabilirsiniz. sorgulayıcı bir kişilik olduğunu ileri sürüp, bununla doğru orantılı olarak kabul edilmiş en temel gerçeklikleri sorguluyor. bu her ne kadar pozitif bilimlere savaş açmasını sağlamış olsa da tutarlı olduğunu gösterebilir. ancak burada bir sıkıntıya giriyoruz çünkü kendisi atatürk' çü (en azından öyeleymiş gibi davranıyor)(delil). bu kadar temel bilimsel gerçekleri sorgulayan birinin rahatça atatürk' ü de sorgulayabilmesi lazımdı, hele ki günümüzde bunu yapmak bu kadar kolayken. buna ek olarak, twitter hesabına bakıldığında futbolla oldukça fazla haşır neşir olduğunu görüyoruz, gözümüzü açıp, bizi uyanışa sürüklemek isteyen biri futbolla aşırı derece alakalı ve kendi hesabı üzerinden bunu açıkca ifade ediyor? bize bu şekilde örnek olarak mı olaylara farklı bakmamızı sağlayacak? daha komiğini belirteyim, yazdırdığı entrylerden birinde şöyle bir laf var `evinde maç özetleri izleyen sözlük ahalisi de kendince küçümsemeye çalışıyor.`(delil:(bkz: #96713065))
    hatta bu başlığın ilk entrysini yazan ve kendisini savunan arkadaş da hayal gücü geniş bir senarist olduğunu kabul etmiş (bkz: #73761147)
    tüm bunlar kendisinin emekçi bir troll olduğunu gösteriyor ayrıca kendisi günlük hayatında muhtemelen bir beyaz yakalı.(delil)
    buraya kadar her şey güzel. ancak atlanan bir konu var bu adam para harcıyor ve reklam yapmıyor. ayrıca herhangi bir siyasi ya da ideolijik oluşum arakasında olamaz çünkü işlediği konular çok tutarsız.
    cebinden harcıyorsa eğer, yazık diyorum, daha güzel bir hobi bulabilirdi.
    yazık diyorum çünkü youtube izlenme sayılarına bakınca ve reklam yerleştirme de kullanmadığına göre bu videolardan kazandığı para, harcadığını karşılamıyordur.
    benim tahminim bu tarz saçma paylaşımları yazmakta olduğu kitaplara reklam alt yapısı oluşturmak için üretiyor ve bunlara para harcıyor.
    sonuç olarak bu arkadaş 2 yaşındaki bir kedi ıq suna sahip bazı vatandaşlarımıza kendini bilimsel bir otorite olarak göstermeyi başarabilmiş.
    buradan tebrik ediyorum.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap