150 entry daha
  • 20. tur geride kaldı. normal sezonun bitmesine 14 hafta kaldı. takımlarımızdan efes yine kazandı. 5 maçlık seri yakaladı ve 2 galibiyet önünde 2. sıradakı real'in. efes son 14 maçın 13'nü kazanmış. gelecek hafta real deplasmanı var. geçen sezon fener de normal sezonu 1. bitirmişdi. umarım efes'in final four kaderi farklı olur.

    real rusya'da 2 maçını da kaybetti. önce cska, dün akşam da khimki'ye.

    maccabi 2 güclü takımı (barca ve milano) yenmeyi başardı. cska son 3 maçını zor da olsa kazanıyor ve 4. sırada tutundu.

    fener formsuz barca'ya yenilmekle işi zora soktu. yensek, 9. sıraya yükselecektik. şimdi 11. sıraya geriledik. barca 3 yenilgi sonrası bizi yenerek 5. sırada kalmayı başardı.

    fener'in ilk 5, hatta 6'da bitirmesi hemen hemen imkansız. pana zor da olsa son 2 maçını kazandı ve 6. sırada kaldı. valencia son haftalarda formda. son 5 maçın 4'nü kazandı. 3'ü deplasmanda olmakla. bu maçlardan biri de obra'nın uzunsuz oynatarak yenildiği maç... valencia 7. sıraya kadar yükseldi ve büyük ihtimalle playoff'a kalacaklar.

    milan son 2 maçını kazandı ama güclü takımlara (efes & maccabi) karşı deplasmanda yenildi. şu anda 8. sıradalar. büyük ihtimalle 17 galibiyet playofflara kalmak için yetecek.

    kızılyıldız 3 gün içinde kendi sahasında 2 sürpriz maç (zalgiris ve alba) kaybetti ve 9. sıraya indi.

    khimki haftanın sürprizini yaparak real'i yendi ve tekrar 10. sıraya yükseldi.

    playoff potasının hala 2 galibiyet gerisindeyik. top 8 takımlarına karşı oynadığımız 9 maçı da kaybettik. gelecek hafta 8. sıradakı milano'ya karşı maçımız var. o maçı da yenilsek, bu iş biter. 14 maçın en az 9'nu kazanmak zorundayız.

    ilginc sezon oluyor. en son sıradakı zalgiris, bayern ve zenit bile 6 galibiyet aldılar. favorilerden bir tek fener playoff dışında şu an.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap