8 entry daha
  • adımlarla bağış yapabileceğiniz uygulama.

    ilk olarak telefondaki adım sayarınızı uygulamaya bağlıyorsunuz (zaten uygulama açıldığında bağlamanızı isteyecek.)
    daha sonra adımlarınız otomatik olarak uygulamaya geçiyor. herhangi bir konum kullanmanıza ya da uygulamanın hep açık olamasına gerek yok.
    uygulama açıldığında aşağıda 5 adet simge olacak.
    bunlar sırasıyla;

    -soldan-

    1) (kalp olan) adımlarınızı bağışlayabileceğiniz kısım. isterseniz adımlarınızı harcayarak da internet alabiliyorsunuz. adımlarınızı bağışmak için "adım bağışla" dedikten sonra çıkan kuruluşlardan ya da kişiden istediğinize basıyorsunuz. kuruluş ya da kişi hakkında bilgi almak isterseniz "bağış yap" butonunun hakkında kampanya detayı yazmaktadır. bağış yapmak için "bağış yap" butonuna basıp tutarınızı girip 5 emojiden birine basmanız yeterli.

    2) (cüzdan) burada mevcut olan hs adımlarınızı, toplam dönüştürdüğünüz ve bağış yaptığınız hs'leri görebilirsiniz. aynı zamanda arkadaşlarınızı ekleyip onların da ne kadar bağış yaptığını ve ne kadar yürüdüğünü görebiliyorsunuz. bunun dışında gaza gelmenize yarayan "günün en çok adım atanları" kısmı var. insan bazen burada kendini görebilmek için daha çok yürüyor. :)

    3) (dosya olduğunu düşündüğüm en ortaki simge ve en önemli kısım) burada attığınız adımlar gözükmektedir. adımlarınızı dönüştürmek için "dönüştür" butonuna basıp "hs adımına çevir" dedikten sonra adımlarınız hs adımına çevrilir. bir nevi sanal paranız varmış gibi düşünün.
    "bonus video izle" butonuna bastığınızda ise size 200 hs verir.
    "adımlarım nasıl bağışlanıyor?" kısmının cevabı buradadır. reklam izleyerek gelirin bir kısmı uygulamaya, bir kısmı da bağışa gitmektedir. yapılan bağışın dekontlarını instagram sayfalarında paylaşıyorlar.
    bazen 13.000 adım yapıyorum fakat 7000 hs alıyor. 13.000'e doldurmak için dolana kadar "hs adımına çevir"e basmanız ve izlemeniz gerekmektedir. bu da önemli bir bilgi.

    4) burası arkadaşlarınızın, gelen isteklerin olduğu yerdir. buradan ne kadar yürüdüklerini görebilirsiniz. bunu görmeniz için de hs'ye çevirmeleri lazım.

    5) bu alan sizin profilinizdir. kaç tane arkadaşınız ya da aylık/günlük ne kadar yürüdüğünüzü grafik halinde buradan görebilirsiniz.

    bu uygulamayı indirdiğimde tuğba özer adlı tatlı mı tatlı bi kızımız vardı. ona tekerlekli sandalye almak için 1. kısımda ona özel bir kısım açılmıştı (1 milyar adım). ilk başta "gerçekten alınacak mı acaba?" düşüncesiyle herkese indirip tuğba'ya yönlendirdim.

    sonuç olarak güzel günleri görmüş olduk. :

    help steps

    en azından boş boş adım atacağımıza yararımız olsun bazı anlara. <3

    puanım 10/10.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap