2 entry daha
  • km’de 62 litre mazot yakan 1.5 dci renault clio marka araçlara da için bu kadar acıdı mı delikanlı? insanlar az sosyal olup kafa açsınlar. yeter milleti mağaralara kapattığınız! ağa babalarınız 20 bine sıçmaya gidiyorken sen burada onlar için ağız ishali oluyorsun. be hey gafil!

    edit: ulan şimdi bayramlık ağzımı açıcam da sonra savcılıkta falan uğraştırıyorsunuz adamı. bre dürzü; senin vakti zamanında sıyın bışbıkınım dediğin adamın bakan iken nerelere baktığına bak. sonra gelmiş imamoğlu israfmış. sen daha gelip şu clioların hesabını verememişsin. ağzımı açtırmayın üstüme gelmeyin mesaj atmayın. ağır konuşurum. daha kuran'ı kerimi kullanarak açtığınız kurs adı altında yediğiniz bokları açıklayamadınız. sizin yüzünüzden genel sözlerimden çok edit yaptırdınız.

    edit2: sinirden her yer anlatım bozukluğu her yer devrik cümle olmuş. kusura bakmayın yoldaşlar.

    edit 3: bir suserin yeşilendirmesi üzerine ufkumu iki katına çıkaracak bilgiler listemin üst sıralarına taşınacak bir bilgiye nail oldum sayelerinde. @bernard karamazov'un belirttiği üzere bir adet formula 1 yarış aracı 300 km'de 110 litre yakıt harcıyormuş. bizim cliolar ohooooooooo abicim bu ne ya :)))))
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap