7 entry daha
  • yazdigi entrylerin kendisiyle, yasadigi hayatla, birlikte oldugu insanlarla hic ama hic ilgisinin olmadigi bir yazardir. her seyin kurmaca oldugu bir hayal dunyasindan topladigi ham meyveleri burada sergilemektedir.
    futbolla, eski sevgili muessesiyle, askla filan hic isi olmayan mikron bazinda yuzeysel bir insandir. ornitorenklik, taoculuk, ihaleye fesat karistiriciligi gibi dar alanlardan medet uman bir insandir.

    bu aciklama gerek duyuldugundan yazilmistir. gelen mesajlardaki igneleyici, sorgulayaci, kol bukucu sorulardan kurtulmak icin bundan sonra bkz olarak verilecektir. yoksa baska bir mesaj kaygisi yoktur.
    gelishine yarim vole de nedir kuzucigim diyen oha yani kadar bilgisiz insanlar icin de bir aciklama gelmeyecek mi? tabii ki... gelishine yarim vole, sozlugun ebesiyle konsept dahilinde halvet olmak icin secilmis bir nicktir. vole nin futbol terimi, gelishine nin ise o terimin kulpu oldugu, yarim kisminin ise sadece tevazu belirteci* olarak secildigi buyuk olasilikla bilinmemektedir.
    yoksa sahalarda tam vole atmaktan asla cekinmeyen bir insandir, hatta o bir insan degildir. o bir voledir, o bir yarimdir, belki de degildir.

    (bkz: mikron bazinda yuzeysel olmak)
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap