1 entry daha
  • yedek subay adayı olarak, hayatımın 3 ayını sanki 30 yılmış gibi benden çalmasına rağmen, bitirdikten sonra "artık ben üstün bir insanım" dedirten cehennem.
    girişimin ilk haftasında çekebildiğim 27 şinavı, 3 ay sonunda tek elle 21, çift elle 110 a çıkaran, g3 ve sırt çantasıyla her oğleden sonra koşulan 5000 m koşularında bir süre sonra sadece ter attıran, akşam 8 de başlayıp, sabah 6 ya kadar yapılan 36 km oryantriklerinde tim ve takım ruhunu insana en iyi şekilde öğreten ilim irfan yuvası.

    içeride tüm astegmenlerin gozlerinin donuk baktığı, hayattan alınan zevki tüketen ve sivil hayatın ne kadar değerli olduğunu öğreten kurum...

    foçaya düştüyseniz üzülmeyin, çünkü kaderden öteye gidilmez, orada kuracağınız dostlukları, hayatta kalmak için duymak zorunda olduğunuz güven hissini ve bir timin birbirine kenetlenmesini başka hiç bir yerde böyle canlı öğrenemezsiniz.

    kısacası, yurdumuzun doğu bölgesinde yaşanan terörün anlına şafak kazımak için aslanlar gibi tim komutanları yetiştiren junior vietnam...sınır kartallarının doğduğu yer.

    ps: astegmenler dışında bir çok rütbe ve sınıfa eğitim verilir.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap