421 entry daha
  • olay olup biteli tam dört gün olmuş..ne oldu bitti, neler yaşadık bu zaman diliminde diye hala düşünüyorum ve anlayabilmek için ssg nin açıklama yazısını tekrar tekrar okuyorum. fakat anlayabildiğim sadece şu. eğer yamuluyorsam düzeltin..
    önce ortada 11 aralıktan beri devam eden bir moderasyondan serzeniş olayı var. ssg bu olayı görüyor ve birden değişime acaip bir açlık hissediyor. çünkü sözlük kendi kuyruğunu kovalamaya başlamış. bir de vazo var ortada, suyu değişmemiş ve dibine tortu çökmüş. ssg " lan naapsak da sözlüğe devinim kazandırsak " diye düşünürken arkadaşlarından biri " buldum, piyes yapalım" diyor. ssg vazodaki suyu yataklarında uyuyan yazarların üzerine döküyor. ama bu sırada dışarısı soğuk, yataklar sıcak. su dökülünce yazarlar " niaarrgghh, nooluyo yaaa" diye bağırınca ssg nin arkadaşlarından biri " darbe olduuuu" diye bağırıyor. ssg ve arkadaşları iki grup oluyor, birinci grupla beraber ssg sözlükten gitmiş gibi yapıyor,ikinci grup sözlüğü ele geçirmiş gibi yapıyor.
    sonra efendim ssg geri dönmüş gibi yapıyor darbeciler gitmiş gibi yapıyor. daha sonra darbeciler de geri dönüyor ve hep birlikte sözlüğe butonlar ekliyorlar.
    peki yazarlar ne oluyor?
    oh onların hiç bir önemi yok. zaten hiç biri iyi de yazamıyor, sözlük kuralları onlara iyi yazdırıyor.
    ssg ve arkadaşları çok eğlenip çok gülüyorlar zaten..
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap