2293 entry daha
  • süreci en dandik yöneten ülke olarak tarihe adını yazdıracak. hijyen ve maske kullanımından dolayı yayılmadığına inanmak istesem de gerçeğin gizlendiği yavaşça gün yüzüne çıkıyor. işin sakıncalı kısmı 65 yaş üzerinin iş katılımı türkiye’ye göre muazzam! yaşadığım yerde 82 yaşında bir kadın çalışıyor mesela. vasıfsız işçilerin ciddi bir kısmını bu yaşlardaki insanlar oluşturuyor.

    her şeye rağmen avrupalılar gibi ciddi bir karantina uygulayacaklarına inanmıyorum. belki restoran ve kafeler kapanır ancak ofis çalışanları tıpış tıpış işlerine gidecektir. metrekareye 10 kişi düşen sabah trenlerini kullananların zaten hastalığı kapmama şansı 0. eğer hala kapmadığınızı düşünüyorsanız işe bisikletle gidin.

    işin ilginci insanlar hastalığı ciddiye almıyor. sebebinin korona paniğinin burada erken başlayıp üzerine düşülmediği için laçkalaşmasına bağlıyorum. konuştuğum insanlar arasında hafif semptom gösteren/göstermiş olanlar var. daha genciz bize bi’şey olmaz kafası acayip hakim. insanlar ufak evlerde yalnız veya partnerleriyle yaşadığı için çok da mantıksız değil.

    olimpiyatların ertelenmesiyle de ak göt kara göt ortaya çıkacak. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
1555 entry daha
hesabın var mı? giriş yap