49 entry daha
  • dizimax'de ikinci kez yayınlanan sevimli dizi. yanlız ed stevens'ın carol vessey (galiba soyadı buydu) denilen şahısa bu kadar katlanmasını kınıyorum. hatunun kaprislerine göre sırasıyla şunlar oldu:

    --- spoiler ---
    1. uzunca bir süre ed'le, sen lisedeki kıza aşıksın bana değil diyip birlikte olmak istemedi.
    2. dennis denilen arkadaşla evlenme kararı aldığında ed'in destek vermemesine bozuldu.
    3. tam ed, frankie diye bir kızla mutlu olacaktı, o işi de bozdu.
    4. en sonunda birlikte olmaya başladılar (illa ki esas kızla esas oğlan birlikte olmak zorunda olduğu ve alternatif insanlar hep şutlandığı için) bu sefer yıllar sonra yazar olma hayalinin peşinden gitmeye karar verdi. ed'den onunla birlikte new york'a taşınmasını istedi.
    5. adam uğraşıp her şeyi paketlemişken bu sefer ağlamaklı bir sesle ben noel isterim ağaç isterim dedi. ed uğraştı didindi, bütün kolileri sevimli büyük hediyeler haline getirdi. carol abla noel hediyesi olarak gitmemeye karar verdiğini ve stuckeyville'de kalmak istediğini yumurtladı.
    6. evlenmeye karar verdiler, carol önce düğün istemem dedi. las vegas'a gidelim kaçalım bu diyarlardan bunalımına girdi. son dakkada yine karar değiştirdi, ayy düğün yapalım nolur noooolur diye tutturdu.
    --- spoiler ---

    bundan sonrasını ilk gösterimde izleyememiştim. büyük bir merakla carol vessey psikozlu şahsının yeni bombalarını beklemekteyim. yanlış anlaşılmasın, bence dizi süper ve bazı yönleriyle her insanın başına gelebilecek bir hayatı anlatıyor, ve fakat hiçbir insan evladı hayatının aşkına bile bu kadar katlanamaz. hatun sadece sorun yaratmakla meşgul, kararsız bir kişi. belki bir türk olarak düşündüğüm için ters geliyor ama şöyle bir genelleme yapmak yanlış olmaz umarım; en azından hiçbir türk erkeğinin carol vessey tadında bir kadına ed stevens kadar uzun süre katlanması ya da sadık kalması mümkün değil diye düşünüyorum!
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap