5 entry daha
  • 2018 çıkışlı death grips albümü. türü experimental hip hop olarak geçmektedir. saçma bir şekilde exmilitary'den daha çok beğendiğim albümdür. the money store'la kapışır. aynı zamanda albüm kapağında garipli şeyler bulunan bir kapağa sahiptir.

    konu olarak ne kadar anlayabildiğimden çok emin değilim birkaç defa daha düzgün dinledikten sonra entry'i editlemeyi planlıyorum ancak şu anlık anladığım kadarıyla şöyle: sanki death grips'in dinlediğim her albümünde şiddet ve agresiflik ve toplum baskısı ve dışlanmışlık her seferinde daha modernize bir hale gidiyor. exmilitary'de bildiğin ilkel içgüdülerden bahsediyordu, the money store'da şehrin içinde kötü bir hayat yaşayan sıradan bir vatandaş gibiydi, bu albüm sanki linda kasabian'dan esinlenilmiş ve böyle toplum baskısından ve sorunlardan vs çok polisle, gözaltıyla alakalı.

    hikayesi bu entry'de güzel anlatılmış : (#13482034)

    bu hikayeden ve albümün dördüncü parçasının adının direkt olarak linda's in custody (linda gözaltında) olması ve albümün linda kasabian'ın doğum gününden bir gün önce yayınlanmasından yola çıkarak sanki bir albüm boyunca bu trajedi anlatılıyormuş gibi geliyor. linda'nın hissettikleri, mansonlar'ın idama mahkum edilmesi vb. albüm kapağı da çok psikedelik ve genelde death grips albüm kapakları genelde self-explanatory'dir, bunda tamamen soyut şeyler konulmuş ondan iç sıkıntıları anlatılıyor diye düşünüyorum.

    yamulmuyorsam 37 dakika kadar süren albümdür ve albüm youtube'da var. afiyet olsun.

    tracklist :

    1- death grips is online (3:31)
    2- flies (2:32)
    3- black paint (3:48)
    4- linda's in custody (3:30)
    5- the horn section (1:31)
    6- hahaha (3:34)
    7- shitshow (1:44)
    8- streaky (2:56)
    9- dilemma (3:53)
    10- little richard (2:25)
    11- the fear (3:20)
    12- outro (1:01)
    13- disappointed (3:21)
hesabın var mı? giriş yap