1 entry daha
  • tbmmye dahi sokulmuştur bu kitap şahsen gördüğüm üzre. hatta şöyle bi inceleme şansına da eriştim kısa sürede olsa.. en iyi kalite kuşe kağıda, cıvıl cıvıl renklerle , her sayfaya koca koca resimler koyulmuş .

    diyor ki her üç dört sayfada bir, "evrim yoktur, yalandır canlıları allah yaratmıştır, ve milyonlarca yıldır hiç değişmemişizdir ." ardından iki resmi yanyana koyarak, mesela bir tane yılan balığı vardı , bir yılan balığı fosili fotosu yanında da günümüzden bir yılan balığı ve diyor ki , "katiyen hiç bi değişiklik yoktur" , boyutlar aynı tabi , inanıyoruz hemen ..

    hatta sivrisinek fosilleri, bu amber taşına hapsolmuş sinek fosilleri var ya onlardan işte, bunun fotosunu çekip bi de günümüz sineğini koymuş ve demiş ki "işte bakın hiç bir değişiklik yok ".. hey allam ,

    neyse tabi bi takım argümanları var mesela bir kanatlı timsah neden yok diyor koca koca puntolarla, illüstrasyonlarla da desteklemiş tabi , veya bir ayaklı balık neden yok gibi gibi .. valla bak .. resimler falan da var .. neden bulunmamış bu arafosiller diyor ardından pat yüzümüze çarpıyo savını "çünki canlılar tanrı tarafından tıpkı bugünkü gibi yaratılmıştır . değişim yoktur ." kısaca böyle ama komik ve yaratıcı hakkaten resimler falan .. bu sistematikle 600 700 sayfa devam ediyor kitap .. ağır bi de, boyutları falan devasa .. fransızların nerden bulmuşlar finansmanı da bedava bedava yolluyolar bunca kitabı dünyanın dört bi yanına sorularını hakediyor sonuna kadar ihtişamıyla..
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap