857 entry daha
  • önce abim sonra ben derken annem ve babamda da pozitif çıkan illet. annemi 14 gün sonra bugün ciğerlere indiğini fark edilince, babamı da ciğerlere indiğini yeni tespit edilince hastaneye yatışını verdiler. annem 14 geçirince atlattı sanıyordum tamam hafif öksürük falan vardı belirtiler devam ediyordu ama umut etmek istemiştim. bugün babam sonuçlar böyle çıkmış diyince... çok hazırlıksız yakalandım be. hiç böyle bir şey beklemiyordum. ayrıca annem ve babamda şeker de var. yaşları da 56. kendimi ve kardeşlerimi teselli etmeye çalışıyorum bir şey olmayacak doktor gözetimindeler falan diye ama işte hem devlet hastanesi ne kadar ilgi olur hiç bilmiyorum onu geçtim aklıma bile getirmek istemiyorum ama hastaneye yatıp da hayatını kaybeden yüzlerce insanın haberini duyuyoruz... ne yapacağımı bilemiyorum kendimi boşverdim umrumda bile değil anneme bir şey olursa ne yaparım hiç bilmiyorum. akıl verecek, bilgi sahibi, bu işlerin nasıl ilerlediğini bilen var mı diye yazmak istedim yoksa kafayı yicem böyle onlar orda ben burda saat 4... burda kaç sayfa entry okuduysam da bi halt anlamadım insanlar birbirine kin kusmuş onun haricinde bilgilendirici entryler de var ama benim işime yaramıyor. geçsin şu kabuslu günler de şikayet ettiğim ne varsa öpüp başıma koyacağım artık.

    edit: mesaj atıp moral veren herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten duygulandırdınız. bu kadar iyi insan olduğunu bilmiyordum.
    bu arada benim bu konularda pek bilgim yok ama şunu da söylemek istiyorum korona testleri her zaman doğru sonuç vermiyor.(zaten %30 sonuç veriyormuş) babamın 2 defa testi negatif çıktı. öksürüğü çoğalmaya başlayınca tekrar test ve tomografi istedik ve ciğerlerine kadar indiği söylendi ama testi yine negatif çıktı..

    edit2: bugün itibariyle abim ve benim testlerimiz negatif çıktı. şimdi annemle babamın iyi olmasını bekliyoruz inşallah.

    edit3: annem de taburcu oldu ama babamın durumu kötüye gidiyor, doktorlar anneme yanında kalabilirsiniz size geçmez demiş, şimdi hala ikisi için endişeliyim. dualarınızı bekliyorum.

    edit4: sonunda güzel haberler de geldi. aslında bugün değil 1-2 gün önce geldi ama bugün yazabildim. babamın da durumu çok iyi inşallah birkaç gün sonra taburcu olacağı söyleniyor. destek olan herkese çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız
14278 entry daha
hesabın var mı? giriş yap