3527 entry daha
  • neden parti kurup, böylesi bir düzende, böyle bir yola girdiğine anlam veremediğim siyasetçi.

    öncelikle kendisinin maddi bir beklentisi yok. 3 kuşaktır ticaretle uğraşan bir aileden geldiğini söyledi ki zaten 40 sene önce ted'e gitmiş birinden bahsediyoruz. para yiyecek desem 18 sene yememiş şimdi mi yiyecek diye ikileme düşüyorum. ayrıca para yemek istese zaten istifa etmeden çok daha rahat yerdi. o yüzden bu çalma, çırpma işini direkt eliyorum.

    oy potansiyeli dünya yıkılsa %10 gibi duruyor. bu oyla en fazla 2. turda kazanacak aday başkan yardımcılığı vadedilebilir kendisine ama erdoğan'a bugün sorsa bunu, hemen kabul eder zaten. yani başkan yardımcılığı için bu tantanaya girmesinin de anlamı yok.

    dolayısıyla makam ve para arayışında olmadığına eminiz. bu arayışlarda olmadığı için akp'den ayrılmaya karar vermesi de gayet normal ama bunu aile şirketlerinin başına geçerek veya mehmet şimşek gibi uluslararası bir firmaya danışman olup doların 20 liraya yürüyüşünü bir plazanın 45. katından gayet keyfi yerinde izleyerek devam ettirebilirdi. çocuklarını londra'da okutur, alplere kayağa falan gidebilirdi. ama adam benimle eymir'de bisiklet sürmeyi tercih ediyor.

    bir siyasetçinin gerçekten üzerinde sorumluluk hissedip, ülkenin yaşadığı çaresizliğe derman olmak amacıyla bu yola gireceğini düşünmek de ayrı bir saflık. hz. ömer değil ya bu adam bir nedeni, çıkarı olmalı sonuçta. sabahına voldenpark'ta ördek besleyip, akşamına norveç'e kuzey ışıklarını izlemeye gidebilecekken burada trollerden gece gündüz küfür yemenin, meydanlarda terörist hain ilan edilmenin, ailenin en küçük bireyine kadar gazetelerde meze edilmesinin ne manası var anlamadım.
8242 entry daha
hesabın var mı? giriş yap