1 entry daha
  • taner ongör ntv'de bu şarkının sony playstation tanıtım reklamı müziği olarak seçilmesi olayı üzerine konuşurken bir çoğumuzun aklından geçeni çekinmeden dile getirdi. konu nasıl oldu da bu şarkıyı buldular, beğendiler ve seçtiler meselesi idi. taner öngör, "şimdi bize o zamanın şarkıları komik geliyor" dedi. bence şarkı reklama oturmamış. komik olmuş.
    şarkı güzel. moğollar'ın kalitesini de tartışmaya gerek yok. şarkının sözlerini anlayan ve artık bizim için çok eskilerde kalmış olduğunu düşünen bizlere komik geliyor bu reklamın üzerine bu şarkının kullanılması.
    (ne yazık ki modası geçmiş demek istiyorum bir parantez açıp. yanlış anlaşılma olmasın ama hala dinlenebilir ama gerek düzenlemesi, gerek enstrümanları ile bu şarkı artık eski bir şarkıdır. yoksa moğolların çok şükür modası geçmez asla)
    gurur duydum bunlara rağmen. avrupa'nın 30 yıl önüne geçtik bir mesele de daha. bizim otuz yıl önce beğendiğimiz (ben dahil değilim bu gruba çünkü şarkıyı ilk defa dinledim. genel olarak toplumu kastediyorum.) şarkıyı beğendiler ve 2007 yılının en önemli tanıtımlarından birinde kullandılar.
    umuyorum şarkıyı seçen yönetmenin zevki hedef kitlenin zevki ile uyar ve şarkı çok başarılı olur.

    `not:` entry de reklam kadar karışık oldu toparlayamadım. arka plana moğollar-garip çoban'ı koyup bir daha okuyun ;)
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap