21 entry daha
  • nil karaibrahimgil gibi aldığı paradan başka bir şey umrunda olmayan boş beleş, "kız çocukları değerlidir çünkü bu ülkenin anneleridir" diyecek kadar sığ, feminizmin f sinden haberi olmayan bir tipe kültür sermayesi çok yüksek demek, sırf kadın diye kendisini savunmak tam bir içi boş, yüzeysel, kof feminizm örneği.

    ayrıca, solu ezmek için emperyalistlerin icazetiyle yapıldığı apaçık belli olan kanlı 80 darbesini hangi aklı başında solcu, sosyalist desteklemiş. tabii solculuktan kastı laiklik taraftarlığına indirgenmiş orta yolculuk değilse.

    neyse, kendisine mesaj atılamadığı için buraya yazdım. bu entry kendini imha edecektir.

    edit; entryi silince yaptığın saçmalıktan kurtulamayacaksın diyerek aldığı ekran görüntüsünü eklemiş buraya ahhhhhaa. canım benim, ben zaten mesaj atılamadığı için buraya yazdım, silicem diye yazmamış mıyım başta, ne kurtulmasından bahsediyorsun?

    ayrıca, solcudan kastı celal şengör ve ilber ortaylıymış. pes doğrusu. solcu olmayı bırak, basbayağı sağcı, liberal, elitist tipler bunlar. kimsenin bunları solcu sandığını sanmıyorum.

    edit 2:nickaltıma bildiği bütün hakaretleri sıralamış kendini çok entelektüel ve zeki zanneden sığ kişilik.
    o kadar akıllı ki yazısındaki eleştirdiğim kısmı 180 derece değiştirmiş.
    önce solcular darbeyi destekledi yazmıştı, sonra celal şengör’ü kastettim yazdı, en son da "sağolsun solculara karşı olan sekülerlerin payı da çok büyüktür" yazmış kafası karışık, manipülasyoncu arkadaş.

    tam olarak vâkıf olmadığı, kafasında bir temele oturtamadığı konularda ahkam kestiği celal şengör ateist ve bilimle uğraştığı halde darbeyi destekledi örneği vermesinden belli. sadece islamcı oligarkların gerici liboş olduğunu sanıyor galiba.
    yani öyle manipülasyoncu ki şu en son cümlesini en başta yazmış ve o kısmı hiç değiştirmemiş de ben o yazdığını eleştirmişim gibi yansıtmış akıllı.
    ben kendisi kadar takıntılı olmadığım ve kendisine mesaj atılmadığı için nickaltına yazmıştım ve daha sonra silme niyetinde olduğumdan dolayı yazdığının ekran görüntüsünü almadım.
    ama bu bana iftiracı diyen ama asıl iftiracı ve yalancı kendisi olan dürüstlükten zerre nasiplenmemiş şahıs, sanki yazdığını değiştirmemiş, ekleyip çıkarma yapmamış gibi bir de pişkin pişkin okuduğunu anlamıyor musun diyor. şaka gibi. yazdığın şeyde eleştirdiğim kısmı değiştirip eleştirimi boşa düşürdün, aferin sana ne de akıllısın öyle kültür mantarı. bir de bana doktora git demiş, asıl sen git doktora, bakırköy’den aşağısı kurtarmaz ama seni.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap