7 entry daha
  • tanıtım reklamına bakılınca insanı soğutan dizidir. bir kere komik olduğuna yapılan vurgu dizi hiç de komik değil siz yiyin der gibidir. bunu geçin tanıtımda gösterilen her tipleme bugüne kadarki tüm komedi dizilerinde yan tipler olarak gördüğümü ya şişko ya şarkıcı ya çok yakışıklı ya salak ya laz vesairedir. zaten oynayanların bir kısmına antipatim de büyüktür. o reyting hamdi tiplemelerindeki kişi, başroldeki sedat denilen adam. diğerleri de benim için olsa da olur olmasa da olur tiplerdir.

    yazın ah polis olsam'ı çekerken yapılan hata ikinci kez tekrarlanmaktadır ve ah polis olsam gene kadrosu biraz daha bu oyunculardan iyi olduğundan 8 - 9 bölüm gitti bu dizi gitmez. ya da arka sokaklar gibi bir bakarsınız beklenmeyen yerde zirveye oynar.

    ne akla hizmet böyle bir diziyi çekip yayınlamaya karar vermiştir atv bilemiyorum. tamam yayın saati çok sevdiğim bir dizi olan bir demet tiyatro yerine ekrana geliyor belki o yüzden antipatim daha başlamadan oluştu diziye karşı ama eminim başlayıp bir kaç bölüm görünce de hakkında farklı şeyler yazmayacağım dizidir. ama bir tek gerçek var bir demet tiyatrodan daha çok reyting alacaktır o kesin. *
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap