576 entry daha
  • fm 15 mi 16 mı artık hepsi birbirine girdi...
    hatayspor'la çetin bir mücadele sonucu 4-5 sezonda süperlig'e yükseldik. birkaç sene içerisinde neredeyse tüm kadroyu sıfırladım. nerede ucuz, genç, geleceği parlak, wonderkid var çöküyorum. brezilya'nın arjantin'in arka mahallerine kadar bakıyorum. tüm kadro tamam olmasına tamam da kalecim 6,5-7/10 bir eleman kesinlikle 7,5/10'luk bir kaleci bulmalıyım.

    günler günleri kovalıyor, bulduğum genç kaleciler pahalı oluyor ucuz kaleciler de 34 yaş üstü oluyor. bana transferin son haftasına girerken 20'lik bir kaleci önerisi geliyor bir menajerden. brezilyalı genç yetenek takımında mutsuzmuş çünkü forma şansı bulamıyormuş fiyatına bakıyorum çok komik bir rakam hadi diyorum gözlemcim gitsin bi hızlıca bakıp gelsin. gözlemci transferin son günü raporunu sunuyor özellikler 9,5/10. refleks sıçrama degaj ve birkaç özellik daha 20/20 . ulan diyorum şansa bak. bi sözleşme hazırlıyorum hemen. kaleci 100bin euro istiyor 5 yıllık imzalasın diye 150k veriyorum falan o da güle oynaya geliyor takıma.

    transfer haftası bitiyor. takımla kaynaşma aşamaları falan derken hadi diyorum ayağının tozuyla ilk maça bu kızanla çıkayım. ilk maç alt ligden yeni yükselmiş olan bandırmaspor 4-2-3-1 dizilişinde kendi sahamda kontrollü bir oyun tercih etmiş olmama rağmen ilk yarı sonunda durum 3-3 ikinci yarıya, defanslardan birine kızıp başka bir defans oyuncusunu oyuna sokarak başlıyorum suçu onda görüyorum ancak 5-3 yeniliyoruz. kalecinin maç puanı 4,9/10 kaleye çekilen şut sayısı 6 kaleyi bulan şut sayısı 5 ve 5 gol yemişiz... hadi diyorum adapte olamadı takıma bir sonraki maça da wonderkid kalecimle çıkıyorum bu sefer deplasmanda 6 yiyoruz. kaleci puanı 5,3/10 falan... inat ediyorum kendi evimdeki maça yine aynı kaleciyle çıkıyorum biraz toparlıyor kendini 4 yiyoruz wtf

    artık baya bir sinirleniyorum sorunu anlamak için adamın profiline giriyorum hangi özelliğinde kusur var acaba diye bakıyorum bakıyorum bakıyorum ve en sonunda sorunun ne olduğu buluyorum. adamın tüm özellikleri efsane olmasına karşın boyu 1.55. ulan kale 7.32 zıplaması 20/20 olsa ne yazar. üstüne daha 4. haftadan yedek kaleci de sakatlanınca sezonun ilk yarısını şu şekil izledim.
157 entry daha
hesabın var mı? giriş yap