• önemli edit: arkadaşlar sosyal medyanın gücü ve sizlerin desteğiyle siparislerime ulastim. satış yapan kadına mesajlar yağmış. bunun üzerine önce aylardır gondermedikleri siparisimi kargoya verdiler sonra da ekşi sözlükteki bu başlığı kaldirmazsam adiyaman'dan gelip esimle görüşeceklerini tehditvari bir şekilde ifade ettiler. dolandırıcı oldukları ihtimali yüksek bir profil çizdikleri için başlığı bu şekilde açmıştım fakat dolandırıcı degillermis. işlerini savsaklayan, müşteri ilişkileri zayıf ve mecbur kalınca üslubunu bozan şahıslar olmalarına rağmen dolandırıcı olmadıklarını belirtir, bu tanımdan dolayı özür dilerim. moderatörler başlığı değiştirirse daha uygun olacaktir. desteğinizen dolayı hepinize teşekkür ediyorum iyi ki varsiniz.

    şu linkten görülebilecek dolandırıcı.

    tesettür giyim satışı yaptığını iddia eden satıcı görünümlü dolandırıcı gonderdigim 815 tl'yi cebe indirip sahsimi 1.5 aydır oyalamaktadir. kapıda ödeme seçeneğinin olmamasından kullanmalıyım ama maalesef boş bulundum.

    sahsin telefon numarasi geçersiz olup whatsapp mesajlarında kapalı masum kadın ayakları yapmaktadır. zaten mesajlara da sonuçsuz cevaplar atıyor ya da hiç cevap vermiyor.

    görsel sipariş verdigim tarih.

    ve oyalama mesajları.

    görsel
    görsel görsel
    görsel

    arkadaşlar yardiminiza ihtiyacim var sayfaya spam atar mısınız.

    hukuki yollardan da hakkımı arayacağım.
93 entry daha
hesabın var mı? giriş yap