• söz konusu yer görsel

    kızıltoprak'ta bulunan dünya güzeli öğretmenevi akp tarafından gasp ediliyor! nefret ediyorum bu adamlardan, nefret!!

    kadıköy'de tüm ilçenin en güzel birkaç metrekaresi olan yerdir burası. beyaz ahşap bir köşkü vardır. köşkün bahçesinde ağaçların altında gayet sade ve salaş masalarda gayet ucuza çay vb. içilirdi. eskiden restoran olarak da hizmet verirdi. kadıköy nazım hikmet'in yarısı büyüklüğünde ve içinde sadece 5-10 bazen 20 kişi bulunan bir mekan düşünün, nazım hikmet ana binasının yerinde de dünya güzeli ama bakımsız kalmış çünkü senelerdir herkesin göz koymuş olduğu bir beyaz ahşap köşk düşünün. ve ara sokak olduğu için de sakindir, sadece bilen gelir, çoğunluğu yaşlı öğretmenler. maalesef bağdat caddesi'ne çıkan bir sokaktır, caddeye birkaç apartman uzaklığında, yani ranta gelir, maalesef. kızıltoprak mcdonalds yokuşundan çıkınca sağda, tren yoluna gelmeden hemen önce.

    fatma şadiye toptan burayı bu şekilde kullanılması koşuluyla bağışlamış. yani miras hukukuna tabi olması lazım.

    barış yarkadaş yazmış: türkiye emekli öğretmenler derneği'nin, fatma şadiye toptani'nin öğretmenlere bağışladığı kızıltoprak'taki binası, vakıflar genel müdürlüğü tarafından sultan selim han kadim vakfı'na verildi. öğretmenler 53 yıldır kullandıkları binadan zorla çıkarılmak isteniyor. miras hukuku yok ediliyor!

    gerçekten, fatma şadiye toptani siz o güzelim köşkü yıkıp yine bir şerrrrrefsiz oç müteahhite bina yaptırasınız diye mi hibe etti o binayı?

    arkadaşlar, lütfen, duyurun bunu. el koydukları yeri görseniz içiniz cız eder.

    dava açılsa bile o köşk gitti mi gelmez. bu şerrrrrefsiz oç'ler yarın öbürgün oymoyyok ile gitse bile, o caanım eski köşk ve o bahçe gitmiş olur. bari bunu kurtaralım.

    buyrun.

    ayrıca.
hesabın var mı? giriş yap