1024 entry daha
  • combat ve sürüş mekaniklerini beğenmediğini dile getiren kişilere “beğenmiyorsan cod oyna” diyenleri gördüğümüz başlık.

    “bu bir rpg oynanış ikinci planda önemli olan hikaye” diyenler için söylüyorum. oyunun twitter hesabı bile “open world, action-adventure story” diyor. ayrıca “rpg oyunlarında oynanış ikinci plandadır” diye bir şey mi var? bu fazlaca rpg öğeleri barındıran bir açık dünya aksiyon oyunu. neden oynanış önemli olmasın?

    oynanış önemli değilse heavy rain tarzı yapsalardı bu oyunu? koysalardı açık dünyayı dolansaydık yan görevleri ana görevleri başlatsaydık. seçimleri yapardık olayları cutscene olarak izlerdik.

    oyunda mevcut olan bir şeyin iyi olmamasını nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum. “evet combat çok iyi değil ama bu oyunun harika bir hikayesi, hikaye anlatımı ve karakterleri var.” de bu şekilde savun.

    oynanış çok gözüme battı ne yazık ki. sürüş mekanikleri kötü duruyor. watch_dogs kadar kötü mü oynayınca göreceğiz. bu çok büyük bir problem değil çünkü araba veya at mekaniklerini düzgün yapan çok az açık dünya oyunu var. umarım oyunda çok kilit bir nokta olmaz araba sürmek.

    combat da tam olarak deus ex ayarında. iyi mi kötü mü siz karar verin. bence eh.

    oyundaki npc sayısı gözle görülür derecede azalmış. haritası npc dolu ps4’te oynanamayan assassin’s creed unity gibi olmaktansa böyle olması daha iyi gibi.

    çevre detayları atmosfer güzel duruyor. yaşayan şehir hissini red dead redemption 2
    kadar olmasa da verebilmiş. umarım genel olarak tatmin edici güzel bir oyun olur.
4630 entry daha
hesabın var mı? giriş yap