694 entry daha
  • internetteki en büyük harry potter sitelerinden olan mugglenet ve leaky cauldron perşembe günü trans bireyleri destekleyen ve j.k. rowling tarafından yapılan güya transfobik yorumları reddettiğini bildiren ortak bir açıklama yaptı: “çalışmalarına bu kadar uzun süredir hayran olduğumuz birine karşı konuşmak zor olsa da, neden olduğu zarara karşı koymak için platformlarımızı kullanmamak yanlış olur” diyen sivri zekalılar “duruşumuz net: transseksüel kadınlar kadındır. trans erkekler erkektir. non-binary insanlar non-binary'dir. interseks insanlar var ve ikili cinsiyet bağlamında yaşamak zorunda kalmamalılar. bu toplulukların yanında harry potter hayranları ile birlikte duruyoruz ve jkr'nin transseksüel insanlar hakkındaki görüşlerini açıkladığı için uğradığı kötü muameleyi desteklemiyor olsak da inançlarını reddetmek zorundayız. ”

    bundan sonra varlığını ona borçlu olan bu rezil ve nankör sitelerden rowling’in “harry potter” dışındaki eserleri satın alınamayacak, rowling’in web sitesine bağlantı verilmeyecek, rowling’in resimleri yayınlanmayacak veya rowling’in kişisel yaşamından bahsedilmeyecek.

    ayrıca, artık rowling'den #jkr olarak bahsedecekler ve böylece isteyen ilgili yayınların sosyal medyalarında görünmesini önlemek için hashtag'i kapatabilecek.

    olayın iyice suyu çıktı artık, kadıncağız ben transfobik değilim diye bağırıyor ama sesi duyulmuyor. bu gidişle buluttan nem kapan bu güruh yüzünden ben transfobik ya da terf olacağım.
270 entry daha
hesabın var mı? giriş yap