132 entry daha
  • --- spoiler ---

    abi o pilot ne alakaydı. elinde çantasıyla ikide bir çıkıp uçuşa gidiyorum diye peydah oluyor. havada fırtına, şimşek, kıyamet. diyorsun eyvah herhalde uçak düşecek. zaten fırtınadan ayrı uçaktan ayrı tırsıyorum.

    sonra başka sahne geliyor, bir şey olduğu yok. bu elinde yine çantasıyla ben gidiyorum diyor, yine hava kıyamet. lan diyorsun acaba paralel iki hikayenin birinde, değişen olaylar sonucu bu da ölüyor mu, acaba o yüzden hiç tanışamıyorlar mı?

    e sonra bakıyorsun bu trende kızın yanına oturmamış, nico oturmuş. hayatta yani. sonra yine hava kararıyor, canına yandığımın memleketinde güneş yok zaten büyük ihtimalle, hortum çıktı çıkacak, bu gene uçuşa gidiyor. anası da arkadan bu havada nereye diyor. aha diyorsun bu sefer uçak kesin düştü.

    herif her şeyin bittiği sabah karşı evdeki kadına el sallıyor. yine ölmemiş. ve muhtemelen yine uçuşa gidiyor. hay senin uçuşuna. bu neydi arkadaş, uçak düştü düşecek gerilimi yüzünden filmin gerilimine gerilemedim.

    ne halta hizmet etti şimdi bu adamın üstünde üniformasıyla habire uçuşa gitmesi. uçak korkusu olanlara zindan olsun diye koymuşlar herhalde filme herifi.

    neye gerilecektik ne oldu.

    --- spoiler ---
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap