26 entry daha
  • bircok muadilinin aksine sadece spam yerine hem spam hem de "abuk"luklar! yaptigini dusundugum bir sitedir.

    zamaninda bir uyelik acmissinizdir, hesabi unutmussunuzdur bile birgun e-postaniza bir mail duser: 20 lik bir citir "slm" demistir. allah allah buraya ben ne zaman uye olmustum der girersiniz, sonra yine unutur gidersiniz. aradan biraz zaman gecer tekrar bir mail gelir; 25 lik bir citirdan (25lik citir, evet) mesaj gelmistir. profile gider bakarsiniz super resimleri vardir ama 0 arkadasi vardir, hicbir yerde mesaj atmamistir ve hicbir testi cozmemistir sadece birsuru hayrani vardir. iste bu noktada sazan stilinde muthis bir kolpa atlayis yapmaya musaitsinizdir.
    ...
    aradan aylar gecmistir birgun yine maillerinizi kontrol ederken bir bakarsiniz ki 27lik bir citir (yas giderek buyuyor yalniz) mesaj atmistir: "slm, naberrrrr:))))) burda yeniyim de....". yine profile bakarsiniz yine guzel fotograflar, 0 arkadas, 0 test, yarim yamalak bir profil. 50 tane de hayrani vardir.

    mesaj atmak icin gold uye olmak gerekiyor ki gunluk bedeli 50 kurusu bile gecmiyor yaa yaa, uyeligin gunluk bedeli tam 50 kurus (!) aylik 15 ytl.

    sizi "abuklar"!

    edit: is bu entry gaddarca editlenmek zorunda birakilmistir. ileri boyutunda delirme katsayima gore mahkeme tarafindan "abuk"luklarini tescil ettirdikten sonra editlemeden gonul rahatligiyla yazabilecegimdir.

    http://img143.imageshack.us/…php?image=uckagie0.jpg
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap