aynı isimde "transformers (film)" başlığı da var
273 entry daha
  • yuksek cozunurluklu bir ekran ve thx sertifikali iso 9001 belgeli 5.1 dolby digital surround sound limited edition director's cut intel amd dual core duo x2 america fuck yeah ses sistemi yardimiyla izledim. ve bir bok anlamadim. belki de optik sibernetik implantlerimi unuttugum icindir cunku hangi bomba nereye dusuyor, hangi robot neye nasil donusuyor takip edemedim, imkani yok. yeni nesil zibidiler kasla goz arasinda evrim gecirmisler herhalde.

    zaten bu efektleri filan takip edemedikten sonra kulliyen anlamsiz bir film. biz de transformersciyiz, cybertron mahallesinin cocuguyuz, hz muhammed ataturk optimus prime uclusu topluca denize dusse kurtaracagimiz kisi bellidir, lakin film namina ayakta durabilecek tek sey "transformers" lafini duyunca salyalanmaya dunden razi agizlar ve nostaljik laga lugalarsa kimse kusura bakmasin, mikail bey'e sokayim.

    amerikan 14 yas grubu kliselerinden, hem yakisikli hem sempatik gi joe kalibindan, hukumete yardim eden bilgisayar dahisi genc tas gibi hatunun dunyayi kurtarmasindan, tonla gerzek espriden gina geldi be kardesim. sonra da bunun begenen adam iki dakika sonra kultur emperyalizmi, tuketim toplumu filan diyor delleniyorum. belki de bu amerikan civikliklarinin sesi uzaktan hos geliyordur, ben biktim. bu kliseleri ti'ye alan filmlerden, o tarz bir espri anlayisindan dahi bikmisken gercegini kaldiramiyor bunye. adi disinda luzumsuz bir filmdi iste. dagilin artik sizde transformers mransformers, bitti bunlar, patlatirim lastigini bak
140 entry daha
hesabın var mı? giriş yap