557 entry daha
  • müslüman yetismis bünyeleri saskinliga ugratir.
    sene 90 larin sonu icq cevremde yeni kesfedilmis, manyak gibi sabahlara kadar insanlarla yazisiyoruz. coldwater10 adli bir kullanici ile yazisiyorum kendisi denizliden.
    bende o dönem müslümanlik tavan yapmis, konu bir sekilde evrim teorisine geliyor.

    hayatimda ilk kez bir insan bana evrim teorisini anlatiyor. o zamana kadar yasadigim cevredeki insanlarla da konusuyorduk evrim teorisini ama körler sagirlar birbirini agirliyordu. herkes evrim teorisinin ne kadar yanlis oldugundan yaraticinin ne kadar muhtesem oldugundan yana olunca beyinde gram gelisme olmuyordu tabi.

    neyse bu insan ilk defa bana evrim teorisinin ne oldugunu güzel güzel anlatti. ben kendisine "evrim teorisi allah'i inkar ediyor kafir misin??!!" gibi malca cikislar da yapsam sakin bir sekilde ikisinin de ayni anda olmamasi icin ortada bir sebep olmadigini acikladi. kendisine burdan tesekkür ediyorum o ufacik kivilcim sonra bildigin aydinlanmaya yol acti bende.

    bu arada evet kendisi ne kadar nazik bir sekilde allah'la celismez dese de burdaki arkadaslarin da belirttigi gibi "evrim teorisi dinle celisir ama yaraticiyla celismeyebilir" diyebilirim.
414 entry daha
hesabın var mı? giriş yap