2 entry daha
  • öcalanın mektubunu okutan, öcalanın kardeşini tv'lere çıkaran, pkk ile açılım yapan akp'liler şimdi buna çok tepki gösterecek. yanarım yanarım bunların kaypaklığına yanarım. haydi troller alın sazı elinize. sizi kaypak pezevenkler sizi.

    edit: okuduğunu anlayamayan sığırlar var, onu da eleştir bunu da eleştir diyorlar. ulan siz ne sığır adamlarsınız, okuduğunuzu anlamıyorsunuz bari gelip burada mallıklarınızı sıçmayın. ben burada ttb'yi savunmadım, ben burada pkk'yı da savunmadım, ben ergenekonu da savunmadım.
    aptalsınız anlamıyorsunuz ama yine yazıyorum: bunu burada eleştirecek aktroll yavşaklar zamanında ergenekon davasının savcısıydı, eleştiren yavşaklar zamanında öcalana alkış tuttu, bunu eleştirecekseniz onu da eleştireceksiniz. bunu yapmazsanız kaypak olursunuz diyorum herif bana mesaj atıp neden ttb'yi eleştirmiyorsun diyor.
    yemin ediyorum çok gerizekalısınız.

    edit 2: sığırlar mesajlara devam ediyorlar, hakarettler aynen devam ediyor, neden pkk'yı eleştirmiyormuşum. sizin ben olmayab beyninizi sikeyim. sığırsınız sığır kalacaksınız

    edit 3: aşağıda da okuduğunu anlamayan mallar yorum yapmış hakkımda. hoşgeldiniz sığırlar.

    edit 4: yazdığım yazı anlaşılması çok zor bir konu değil, yine de gramer ve harf hatalarını düzelttim, gerçi aptallara fayda etmez ama en azından buradaki konuyu anlayabilen yazarlara saygımdan yaptım.

    edit 5: ttb her zaman pkk sempatizanları tarafından kullanılıyordu. bu hep böyleydi, yeni bir şey keşfedilmiş gibi tümünüz buraya gelip aynı cümleleri tekrar ediyorsunuz. benim gibi 3-5 kişi farklı olayları hatırlatınca da küfür ediyorsunuz. gerçketen aptalsınız. tıbbi olarak yani.
123 entry daha
hesabın var mı? giriş yap