98 entry daha
  • reddit'ten edindiğim birkaç taktik:

    crewmate iseniz
    - hemen admin'e inip wifi simgeli ekranı kontrol edin. eğer birisi başlar başlamaz orada dikiliyorsa impostor'dur, çünkü admin'de sadece upload ediliyor, önce gidip başka bir yerden download etmesi lazım.

    -electrical girişinin sol üstünde, sadece girişi görmeye yetecek kadar görüş alarak bekleyin, kimlerin girip çıktığını kontrol edin. sonra içeri girip impostor'un kim olduğunu anlama şansınız yüksek, bütün oyunlarda en fazla cinayet işlenen yer orası.

    -electrical - medbay - security üçgeni çok tehlikeli. vent'ler ile birbirlerine bağlandıkları için birinde ceset bulunduğunda katilin diğer 2 yerden birine kaçmış olması muhtemel.

    impostor iseniz
    -tek parçadan oluşan görevlerin başında durmayın, insanlar görev kutucuğunu gözleyip sizin numara yaptığınızı anlayabilir. yakıt doldurmak, kablo tamir etmek gibi birden fazla parçadan oluşan görevlerin ilk parçaları görev kutucuğunu ilerletmiyor.

    -2 imp oyununda atılacağınız garanti ise, imp olmayan biri için "olum beni kollaman gerek senin, düzgün oyna" gibi şeyler söyleyin, zan altında kalsın, takım arkadaşınızın işi kolaylaşsın.

    genel:
    - kesinlikle discord üzerinden oynayın, çok daha keyifli. discord'un keşfet butonunu kullanıp sayısız among us server'ı bulabilirsiniz.
    -duman nickli birini görürseniz selam verin :)
247 entry daha
hesabın var mı? giriş yap