335 entry daha
  • öncelikle dini değerleri olan ama inançlara saygılı( gerek yaşamak iateyen gerek yaşamak istemeyenlere) birisi olarak islamiyet açısından bakılırsa diyanetin fetvası doğrudur. islama göre alkollü yerde çalışmak, alkol üzerindem para kazanmak, alkol satan yerden alışveriş yapmak haramdır. yani yarak kürek konuşmayın yok laik türkiye, yok istiklal mahkemesi. adamlar din kurumu ve dini değerleri doğru olarak halka aktarmak zorundalar.

    ha ama bunun bi aması var işte o ama çok kritik. diyanet özgür bir dini kurum değil, hükumet istiyo diye faize helal diyebilen bi kurum. dini değerleri çıkarı için esnetebilen de bi kurum. içkiden, sigaradan aldığı vergiyle imamların ve çalışanların maaşını ödüyor vs. yani dini personelin maaşı nr yazık ki helal değil dinen. işin bi de bu boyutu var. yani dürüst ve ilkeli olsun canımı yesin de işine geldiği gibi müslümanlık yapamazsın, yaparsan götüyle güler bu millet.

    not: kendi halimde müslümanım. allah affetsin içki falan da içiyorum arada. diyaneti falan boykot ettiğim için 6 7 senedir de cumalara bile gitmiyorum. öyle yani.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap