114 entry daha
  • düşünün bakalım, ingilizce öğretmenleri bu haldeyken, türkler 4.sınıftan itibaren ingilizce dersi görmesine rağmen neden hala dili öğrenemiyorlar.

    yumuşak götlülüğün de alemi yok. yok heyecanlanıyorlar, dilleri sürçüyor diye aptal aptal bahaneler olmaz. elin arabı bile çatır çatır ingilizce konuşurken, senin gencin ingilizce bir şey duyduğunda, mal mal suratına bakıp anlamıyorsa, otur ve düşün acaba neden böyle oluyor diye. yok o üzülmesin, bu kırılmasın, şu işsiz kalmasın diye vasat altı işleri meşrulaştırmak, türk insanının yeni yeni aptal meziyetlerinden biri oldu sanırım. öğretemiyorsa öğretmesin kardeşim. tek ingilizce öğretmeni onlar mı kaldı ülkede? ota boka dünya kadar mülakat, sınav yapıyorsunuz. böyle önemli bir konuda mı önüne geleni işe alıyorsunuz? ayrıca canlı yayın bile değil. anlık bir heyecan olduysa da tekrar çekilir, iyi bir ürün ortaya konana kadar da prova yapılır.

    yukarıda malın teki de demiş, çok biliyorsanız siz anlatın diye. ne desen boş böyle tiplere, sonra gel de bu ülkeden bi bok olmasını bekle...
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap