16 entry daha
  • biraz önce bir numaradan mesaj gelmesiyle haberdar olduğum durum.

    mesaj gönderen kişinin ismi fotoğrafı görünüyordu ve genç bir kız hatta çocuktu kendisi.

    ismimi sordu, söylemeden önce yaşını sordum ve 15 yaşında olduğunu öğrendiğim an aşırı bir koruma içgüdüsüyle kendisini uyardım.

    şansı numarasının bana denk gelmiş olmasıydı. bir avukat ablası olarak kendisini bu şekilde gönderilen bir mesaj ile numarasını nasıl kötü niyetli kişilerin ele geçirebileceği konusunda tatlı bir şekilde uyardım ve o da hiç bu şekilde düşünmediğini söyleyerek gayet olgun bir şekilde uyarım için teşekkür etti ve profil fotoğrafını gizledi.

    lütfen size bu şekilde mesaj gelirse gönderen kişinin yaşını sorun. eğer bir çocuksa onu tatlı bir şekilde başına gelebilecek kötülükler konusunda uyarın.

    bir çocuğu bile bilinçlendirip kurtarabilirsek inanın gelecek için çok büyük bir iyilik yapmış oluruz. bir ergenin eğlenmek istemesi çok normal ama bunu zarar görmeden yapması için onu bilgilendirmekle biz yetişkinler hiçbir şey kaybetmeyiz.

    yetişkin ve rahatsız etme amacında birine denk gelirseniz yine kendisine gerekli uyarıyı yapın, anlamıyorsa engelleyin ancak bir kişiyi bile bilinçlendirirsek bu saçmalık olabildiğince çabuk ve kötü niyetli kişiler amacına ulaşamadan silinir gider.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap