1391 entry daha
  • bu ülkedeki muhalefetten bir sikim olmayacağını gösteren 145345. kişi.

    akp'liler görevden alındıktan/istifa ettirildikten sonra bile malum kişiye methiyeler düzüyor, adamların başbakanı görevden alındıktan sonra bile "recep tayyip erdoğan'ın onuru benim onurumdur" diyor, siz ise parti içindeki 2-3 tane kıytırık koltuk için siyasal islamcılara ve onların güdümündeki medyaya koz veriyorsunuz.

    insanlar evine ekmek götürmekte güçlük çekiyor, sıradan bir avrupalının 1 haftalık maaşıyla alabileceği playstation 5, türkiye'de 15 bin lira olmuş, alkol fiyatları el yaktığı için insanlar alternatif yollara yöneldikten sonra zehirlenip birer birer can verirken, bizim gündemimiz, ümit özdağ paşamızın parti içinde 2 tane siktiriboktan koltuk alıp almaması. şaka gibi yahu!

    buğra kavuncu fetöcü veya değil bilmiyorum. ama fetocuysa, bülent arınç'tan, mehmet özhaseki'den, melih gökçek'ten, kadir topbaş'tan daha az fetocu olduğu kesin. bu adamlara fethullah gülen'e methiyeler düzdükleri görüntüler gösterilince "ama o 17-25'ten önceydi :)" deyip hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ederken, ümit özdağ denen zat, dincilerin 25 yıllık saltanatına son veren adamlardan birini, dava arkadaşını fetoculukla suçluyor. buğra kavuncu iyi parti kurulduğundan beri istanbul il başkanı, bu adamın fetocu olduğu aklına yeni mi geldi?

    böyle yapmaya devam edin, aferin size. ondan sonra da "akp neden 20 yıldır iktidarda" diye zırlamak yok! hakediyorsunuz çünkü.
14243 entry daha
hesabın var mı? giriş yap