6 entry daha
  • fiat'ın "c sınıfı"ndaki aile arabası.

    makyajlanmış halinin iki adet donanım seçeneği mevcuttur :
    -liberty
    -exclusive
    makyajlanmış hali aslında sadece bir kaç iç ve dış ayrıntı değişikliği değil, motorda da yenilenme içeriyor.keza, makyajlı kasanın motoru eski haline göre daha tutumlu.

    aracın muhtemel arızaları ise şöyle:
    oksijen algılayıcısı arızası, rölanti motoru arızası, debriyaj pedalı ayarsızlığı ve sık balata bitirme durumu, "exclusive" modellerindeki 6'lı cd değiştiricinin bozulması, kalorifer motorunun bozulup sıcak üfleme yapamaması.
    rölanti motoru arızasında araç özellikle durduğunuz zaman kendi kendine gaz verebiliyor.
    cd çalar bozulup artık cd okuyamamaya başladığı zamanlarda ekranında "surface" yazıyor.
    oksijen algılayıcısı arızası ise aracın motorunun titreyerek durması ile kendini gösterebiliyor.

    tüm bunların dışında özellikle devirli kullandığında 1.6 litre motorlu bir araba için gayet tatminkar bir performansa sahip bir araç.kliması, aydınlatma sistemi, varsa park algılayıcısı genelde sorunsuz çalışan donanımları.aracın özellikle uzun yolda insanı rahat ettiren bir gidişi, süspansiyon sistemi var.
    yedek parçası çok ucuz olmamakla birlikte, oksijen algılayıcısı ve ralanti motoru arızasını çok sık yaptığı taktirde 500 ytl'ye varan parça fiyatlarıyla kullanıcısını zorlayabiliyor.tabi bu fiyatlar hemen hemen aynı parçaların kullanıldığı diğer italyan arabalara kıyasla daha ucuz.(bkz: alfa romeo)
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap