1 entry daha
  • ankara üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olduktan sonra istanbul üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır. şu an doktor ünvanına sahiptir ve sanıyorum anabilim dalı uluslararası ilişkiler.
    ayrıca kendisi hem başarılı hem güzel bir bayandır. 1. sınıflara uluslararası ilişkilere giriş dersine girer ve genellikle herkesi kendine hayran bırakır. ilk seneden öğrencilerin aklı şaşar, büyük kısım akademik kariyer yapmayı düşünmeye başlar.
    ülker basket takımının menajeriyle evlidir arada basket muhabbeti yapar, herşeyi bildiğine inanırım ben şahsen, olayı bitirmiş gibi görünür. 11 eylül olaylarının ardından baya yorum yapmıştı televizyonmlara çıkıp ayrıca geçenlerde sesli düşünenlere de konuk oldu.
    fakat bir kusuru var ki; bir hoca olarak sanki bu dünyada yaşamıyor. durmadan öğrencilerine "git nato'da staj yap" "london school of economics'de yüksek lisans yap" gibi tavsiyeler veriyor. insanın "ya hocam akıl var mantık var yapma allasen" diyesi geliyor.
    ben onun yerinde olsam kim 500 milyar ister yarışmasına katılıp bi sürü para kazanır, ondan sonra hülya avşara çıkıp ünlü olup, film falan çevirirdim. okulu, kocayı bırakıp giderdim bu diyarlardan.
262 entry daha
hesabın var mı? giriş yap