3 entry daha
  • bende aldım bundan. 5 dk kadar deneme fırsatı buldum ve şimdilik güzel görünüyor. henüz konuşma için kullanmadım. iyice deneyimledikten sonra editlerim.

    edit: şu anki deneyimime göre söylemem gerekir ki realme telefonlarda var olan real hd sound ile müthiş uyum içinde çalışıyor. tizler,basslar tam benim istediğim gibi.

    edit: kısa süreçte bir çok telefon görüşmesi yaptım. kimse sesini duymuyorum veya boğuk geliyor gibi bir şey söylemedi gayet net görüşmeler yapabildim. tekli veya çiftli kullanımı çok iyi çalışıyor. misal kulaklıklardan birini kullandınız ve şarjı bitti diğerini takıp konuşmaya devam edebiliyorsunuz. her 2 kulaklığın mikrofonu da güzel çalışıyor.

    müzik kalitesi ideal seviyede. standart bir kullanıcı olmamdan sebep şarkıyı net duyabiliyor olmak bile benim için yeterli. kalite konusu kişiden kişiye değişebiliyor kulaklık mevzusunda ama benim için gayet yeterli hatta baya iyi.

    satın aldığım yerdeki yorumlarda kutusu sanki kırılacak gibi falan yazılmış ama hiç öyle durmuyor. gayet şık ve usb-c girişi bulunuyor. pro versiyonu ile standart versiyonu arasındaki fark ise standart versiyonunda micro usb bulunuyor pro versiyonunda ise usb-c bulunuyor. bu detayı gözden kaçırmayın lütfen. kutunun üstünde pro veya standart diye yazmıyor çünkü. standart versiyonunda mikrofon kalitesinin kötülüğünden bahsedilirken pro versiyonunda herhangi bir sorun yaşamadım.

    250 liraya beklentilerinizi karşılayabilecek bir kulaklık diyebilirim. ayrıca bir süre sonra kulak ağrısı falan yaptığından bahsedenler olmuş. o konu da şöyle; eğer ki kulaklığı doğru açı ile takmazsanız ağrı yapıyor. doğru açıdan kastım kulaklığın aşağıda doğru uzayan kısmının biraz aşağı açıyla kulakta durması gerekiyor ki kulağa tam olarak oturabilsin. yoksa bir kısmı dışarıda kalıp kulağa baskı yapabiliyor. doğru takınca herhangi bir sorun yaşamadım.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap