27 entry daha
  • whatsapp avrupa birliği üyesi ülkelere kimlik bildirimi vermeden kullanabilecek. gizliliğini önemsemeyebilirsin, hatta gizleyecek bir durumum yok kullanırım diyebilirsin. bu ikililiğe ve faşist uygulamaya sessiz kalıp boyun eğmek yerine belki biraz karakterli olmayı denemelisin.

    whatsapp'ın ab vatandaşısın senin gizlilik politikana bu maddeleri koyamıyorum, 3. dünya ülkesi vatandaşısın senin gizlilik politikana koydum kardeşim geçmiş olsun anlayışını kabul etmek umursamazlık değil ahmaklıktır.

    edit: uyarılar üzerine açıklamam. ülkelere göre gizlilik politikalarını değişmemesi gerek ve bunun evrensel insan hakları kuralları gibi her insan için aynı olması gerekiyor. arada boşluk bulunduğunda, whatsapp gibi global firmalar bu gibi politikaları istediği ülke vatandaşlarına dayatabilirler. madem global bir firma, global bir kuralın olmadığı ortamda kimden ne koparırsam kar mantığıyla hareket ediyor makul sonuçlarına katlanmalıdır.
    geri adım atma durumu olmadığını ve hala savunma olarak biz zaten mesajlarınızı şifreliyoruz ve göremiyoruz yeah gibi saçma bir savunma mekanizması üretip aklımızla alay ediliyor.
    madem bilgilerimi kullanmayacaksın bu politika değişikliği nedendir?
    ben kanuni boşluk bulduğun 3. dünya ülkesi vatandaşıyım. her şeye rağmen insanım ve beni diğer avrupalı kullanıcılarına göre alt seviyede görüp bir dayatma yapıyorsun. bu dayatmalara reaksiyon olarak seni kullanmıyorum. kullanmaya devam edenler için kendilerini alt seviye insan olarak tanımladıklarından (bkz: ahmak) diyorum.
564 entry daha
hesabın var mı? giriş yap