6772 entry daha
  • evet arkadaşlar iki yüzlülük nedir? neden vardır? nasıl yapılır? sorularının cevaplarını burada bulabilirsiniz.

    -donalt trump otoriter bir insan mı? evet.

    - totaliter bir insan mı? evet.

    - demokrasiyi kendi lehine eğip bükmeye çalışıyor mu? evet.

    - damadını, kayınçosunu, eş, dost, akrabasını alakasız görevlere atadı mı? evet.

    - amerikanın ve dahi dünyanın cahil kesimine hitap ediyor mu? evet.

    - kutuplaştırıcı mı? evet.

    - halkı sokaklara dökmeye çalıştı mı? evet.

    - peki teknoloji firmalarının zikinin keyfine adamı kendi platformlarından engellemeleri doğru mu? tabii ki hayır amk.

    neden lan neden?

    - valla beğenin beğenmeyin ama aşırı özgürlükçü ve demokratik bu platformlar trump'ı engelleyerek, kafalarına göre iş yapmışlardır. bu kadar basit.

    daha spesifik bir örnek mi istiyorsunuz? peki.

    peki bu insanları tahrik eden, kutuplaştıran kişiye engeli basan twitter, neden arap baharı döneminde, occupy hareketinde, devlet yetkilerinin savaşı kendilerince özetini geçtiği, ırak iç savaşı, suriye iç savaşı, azerbaycan ve ermenistan savaşlarında kimseyi banlamadılar?

    - arap baharının oluşmasında en etkili yapı kimdi? twitter'ın kendisi değil mi? insanlar buradan sosyal medyanın gücünü anlamadı mı? sosyal medyanın kitleleri nasıl etkilediğinin ortaya çıktığı en büyük durum arap baharı değil miydi? amk tweetleri yüzünden kaç tane devlette iç savaş çıktı? bazılarında hala devam ediyor. trump, milleti sokağa dökmüşmüş. amerikan parlementosu basılmışmış, amerikan tarihinin kara lekesiymiş. yani kedi götünü görmüş, yara zannetmiş mevzusu tam olarak bu. 100 küsür pub-g, fortnite oyunlarından fırlamış gibi duran gerizekalı amerikalılar, adam akıllı bir direnişle karşılaşmadan ellerini kollarını sallayarak cam kırıp parlementoya giriyor ha olan da bu. adamlar o kadar gerizekalı ki mekana giriyorlar ve sonra ne yapacaklarını bile bilmiyorlar. mal mal gezip, 5- 10 fotoğraf çektirip siktirip gidiyorlar. finalinde de bir iki kişi rahmetli oluyor. komediye bak ya ve trump'ın söz hakkı elinden alınıyor, milleti tahrik ettiği için.

    son 10 senede orta doğu coğrafyasında milyonlarca insan öldü. milyarlarca dezanformatif haber yapıldı. isyanlar çıktı, savaşlar çıktı, hükümetler devrildi. ülkeler birbirleriyle savaşa girdi ve kimsenin söz hakkı elinden alınmadı. çünkü onların canı can değil amk, orta doğu, dediğin yer zaten cs go dust2 haritası ya bir şey olmaz ama trump yanlış bilgiler vererek, insanları tahrik etmiş.

    alın size sosyal medya portreleri. milyonlar sosyal medyalar üzerinden örgütlenip savaşlar çıkartıp, masum insanları öldürüyorlar kimsenin sikinde olmuyor. donald trump yüzünden iki üç kişi ölüyor, insanların hayatını tehlikeye attığı için ban yiyor. ha bu arada yanlış anlamayın trump'ın gelmişini geçmişini, geleceğini, varını yoğunu hepsini ayrı ayrı ......
6360 entry daha
hesabın var mı? giriş yap