1224 entry daha
  • filmleri kısmen gereksiz, yani amazon studios jennifer salke'nin başında tarz değiştirdiği için artık manchester by the sea, the neon demon benzeri piskopat işleri çıkartmıyor yerine one night miami gibi standart holywood filmleri geliyor... yani amazon film konusunda netflix gibi çok izlenebilirliğe bakıyor, daha çok çerezlik-holywood işler gelecek bundan sonra da...

    ayrıca türkiye film arşivi gerçekten ülkenin açık ara enn kötülerine oynar çünküü hint filmlerini dayamışlar, bahsetiğim eski amazon studios filmlerinden sadece chi-raq var o da en vasatıydı. türkiye'ye uzun süre girmediği için başka firmalara dağıtmış esas efsane filmlerinin dijital haklarını. ben eminim türkiye'deki 600 küsür filmin en az 300'ü hint filmidir... yani diğer ülkelerde çoğunluk dizileri için değil filmleri için üye oluyorken biz sadece dizileri için üye oluyoruz.

    ancak dizi arşivi o kadar çok iyi ki, hatta şu an dünyanın en iyisi (bkz: dijital platform/@don drapper) film arşivine ciddi katkı da yapıyor. yani en iyi yönetmenlerden nicolas winding refn'ın tamı tamına 10 tane filmi var too old to die young vesilesiyle, en iyi senaristlerden matthew weiner 'ın da 8 tane filmi var the romanoffs vesilesiyle. bunlar gerçekten tam film işler, her birinin bölümü birbuçuk saati buluyor ve filmlerde göremediğimiz uçmuş yönetmenliklerle uçmuş senaryoları veriyor.
2084 entry daha
hesabın var mı? giriş yap