34 entry daha
  • tanrıyı bilip , dinlerin olmadığını kabullenmek. (tanım)

    sezgilerimle, yüreğimle varlığını kabullendim. beni ve ben dışında kalan her şeyi yaratma kudretine sahip olması dahi bir aracıya gereksinmeksizin beni kendisine yönlendirebileceği gerçeğini fark etmemle birlikte peygamberlerin ve dolayısı ile peygamberler aracılığı ile bana mesaj göndermesinin anlamsızlığını görmem dinleri hükümsüz kıldı. arkadaşlar arasında azılı ateistolarak nitelendirilen ben adını bilmeksizin deist oldum. neydi deist oldum noktasına beni getiren? tanrıvar ve o beni seviyor, o'nu seviyor olduğum gibi.

    dua ediyorum. ki bence dua ; konuşmak , dertleşmek, dosttan yardım istemek bazen bizim elimiz yetişmediğinde. teşekkürediyorum sıkca ; sevgilim bildiğim en güzel hatun olduğu, karnımı doyurabildiğim,su içebildiğim, görebildiğim, kabızolmadığım, bir sabaha daha çıkabildiğim, sevgilim sınavını verebildiği , .... için.

    beni yaratan kötülüğümü istemez zira oiyi , çünki seviyor beni . ve işte bu iyilik ve sevgi geçersiz kılıyor cehennemi. cehennemin geçersizliği de bildiğim tüm dinleri geçersiz kılıyor mantığımda ve yüreğimde.

    tanrı yok diyenlere gülümsüyorum artık. o var ve benimle.
855 entry daha
hesabın var mı? giriş yap