1043 entry daha
  • 25 kilo veren ve tedavisi devam eden şişman bir kadın olarak söylüyorum, yukarıda bir arkadaş demiş ki erkek böyle bir tercih yapıyorsa erkeğin öz güveni ve öz saygısı yoktur.
    kendini kandırmak kadar acı bir şey yok bu dünyada.
    toplum baskısına boyun eğen ve dayatılan her şeyi sorgulamadan kabul eden adamsınız çoğunuz. siz mi öz güvenlisiniz, sizin mi öz saygısınız var? güldürmeyin beni allah aşkına.

    şişman ama yüzü güzel diye tabir edinilen biriyim ve tanıdığım birçok erkek arkadaşım açık açık başkalarının beğenmesi için fit kadınları tercih ettiğini ama cinsellik için balık etli hatta şişman bir hatunun hayalini kurduklarını söylüyor.

    kadına vitrin muamelesi yapana da kadını salt cinsel obje olarak görene de ayrı ayrı gıcığım.

    ikiyüzlüsünüz her zamanki gibi. şaşırdık mı? hayır.

    ayrıca ilk entiride hayır diyen şişman kız için herhalde dalga geçtiğimi düşündü diyen arkadaşa şu ihtimali de düşünmesini tavsiye ederim: şişman kadınların da bir beğenisi var. şişman bir kadın da manken gibi adamları arzulayabilir. şişmansak illa şişman bir erkekle olacağız diye bir kaide yok.

    sosyal mesaj: obezite bir hastalık ve kahretsin ki dışarıdan " görünen" bir hastalık. tedavisi meşakkatli bir süreç zaten bir de siz yormayın insanları.

    tanım: beğenisi kimseyi ilgilendirmeyen erkektir.
324 entry daha
hesabın var mı? giriş yap