76 entry daha
  • öyle bir tırnak makası yapmışlar ki adamlar, biraz bahsetmek istiyorum. gerçi bunların yaptığı tırnak makası da sezonluk ürün falandır. senede bir tasarımını falan değiştiriyorlardır herhalde. böyle estetik, böyle şık, böyle zarif tırnak makası görmedim arkadaş.

    fakat gel gör ki, bu siktiğiminin mereti, bu kadar güzel gözükmesinin yanında, tasarlanma sebebi olan tırnak kesme işlevini yerine getirmekten uzak. yani bunun adı tırnak makası, ama bahçe makasını kullanırken uyguladığın kuvveti uygulayacaksın. erkek halimle tırnak kesmek için, avucumun içine sıkıştırıp tüm gücümle sıkmam gerekiyorsa sıçayım ben böyle estetiğe. ama asıl, gidip sokakta tezgahtan 1 ytl'ye tırnak makası almayan aklıma...

    ara sıra dert oluyor yine bana bu tırnak makası, ulan diyorum, gideyim body shop'a, "al bacım, kes bakalım nası kesiyosun" sonra tekrar düşünüyorum, ya yanlış kullanıyorsam lan aleti? ya farklı yerine ayrı bir kuvvet uygulamak gerekiyorsa? belli, uğraşmışlar tasarımına, alengirli bir şey zaten. belki bir inceliği vardır falan? gidip, hatunun eline tırnak makasını verdikten sonra çıııt çıııt diye tırnakları kesip "işte böyle" gibisinden bakışını düşünüyorum.

    kendime geliyorum sonra tabi, tırnak makası bu be.

    işte bu da o meşhur tırnak makası:
    http://www.thebodyshop-usa.com/…categoryid=cat20085
282 entry daha
hesabın var mı? giriş yap