3 entry daha
  • onu yürütmeyen ihtiyarlık değil.
    annesine yüzlerce insanın içinde ev anahtarı verilirken utandırılan eren’in ahıdır.

    o kandırıldık derken kandırılmayan ömer halisdemir’in şehadetidir.
    anasını alıp giden çiftçi, terörist ilan edilen üniversiteli, milyar dolarlarla satın alınan medya ile çapulcu ilan edilen gezicidir.

    liyakatı kaybeden üniversiteler, emir erine dönen hukuk, garanti ödemeleri yapılan yollar, silinen havalimanı kiraları ve çöpten yiyecek toplayan babalardır.

    uçmayan milli savaş uçakları, yürümeyen milli arabalar, aya çıkamayan roketlerdir.

    litresi 18 lira olan yağ, kilosu 7 lira olan elma, 2.5 litresi 9 lira olan içecektir.

    2 liralık ekmektir.

    megri megridir. açılım sürecidir. dön memleketine ey hocamdır. kandırılmaktır. bize mi sordular demektir. bu salgında nasıl da dolan salondur. aile bireyleriyle kabine kurmaktır. kaybolan milyarlardır. ne olduğu belirsiz tank ve palet fabrikasıdır. kapalı cafeler üyelik öderken yayıncı kuruluşun indirim almasıdır. 500 liralık izmir yolu, 40 liralık avrasya geçişidir. bedava halk ekmeğini, garibana halk sütü, 40bin tableti yok saymaktır. kalabalık kongrelerdir. hibe edilen kısmı 12m usd ile satılan onaysız aşıdır.bir ünide çalışan 26 akrabadır. serbest bırakılan magandalardır. kadın cinayetleridir. işsizliktir. 5 maaş alan propaganda müdürleridir. bazen sadece damattır. silivri madalyasıdır.

    bazen ayaklarının titremesinin sebebi inadına kanal istanbul’dur. atanan rektördür. inadına. inat. öfke. eyyyyyy ndjxkısoel.

    bardakla satılan yağdır. iptal edilen avrasya aktarmasıdır. 1 liralık şekerdir. çuval geçirilen türk askeri, yakarak öldürülen türk askeri, rusyanın şehit ettiği türk askeridir. 52’si haince katledilen polis özel harekat mensubudur. jetlerin sonik patlamayla ağlattığı türk bebeğidir. ülkeye elini kolunu sallayarak giren milyonlarca suriyeli ve afgandır. siyanür içerek intihar eden ailedir, çocugun eline kurutma makinası verip intihar eden annedir, işsizlikten kendini asan vatandaştır, çocuğunu komşuya bırakıp intihar eden çifttir, cebinde bir iki lirasıyla intihar eden öğretmen adayıdır. haburda davul, zurnayla karşılananlardır. trt’de mektup okuyan terorist başının kardeşidir.

    aoç’ne kurulan saraydır. hazine diye içi kurutulan tektonik göldür. millet bahçesi için müdahale edilen salda’dır. bakana ben dilenci değilim, para istemiyorum diyen rahmetli melektir. şunca yaşında ifadeye giden büyük usta akpınar’dır. çıkamadığı canlı yayınlardır. hayır diyip iade ettiği rahiptir. görüntüleri var diyip yayınlamadığı kabataş camii hadisesidir. zenginleşen 5’li müteahhit grubudur. faiz 17.5 iken zengini, zenginleştiren -%1 ev kredisidir. kısa çalışmadır. işverene devredilen ücretsiz izne çıkarma yetkisidir. ötv, mtv ve gelir vergisidir. gss’dir. kyk’dır.çokomellidir.

    lakin en hakiki mürşit ilimdir, fendir ve muhtaç olduğun kudret damarındaki asil kanda mevcuttur.

    edit: arkadaşlar sayısız destek mesajına topluca teşekkür ederim.
    ayrıca tek bir elden yönetilir gibi mesaj kutumu köpek, havla, kuçu kuçu, it gibi benzer hakaretlerle dolduranlara aşağıdaki dörtlüğü hediye ediyorum;

    tahir efendi bana kelp demiş
    iltifatı bu sözde zahirdir,
    maliki mezhebim benim zira,
    itikadımca kelp tahirdir.
230 entry daha
hesabın var mı? giriş yap