17 entry daha
  • cinsel ilişki sırasında kadın üretrasından istemsiz sıvı çıkışı olarak tanımlayabileceğimiz olay. fransızlar bu konuyu aydınlatabilmek için 7 kadın üzerinde bir çalışma yapmışlar.

    ilk başta katılımcılardan mesanelerini boşaltmaları istenerek teste başlanmış. elde edilen idrar örneğini de incelenmek üzere toplamışlar. ultrason ile mesanelerin boş olduğundan emin olduktan sonra katılımcılar odada yalnız bırakılmış ve kendilerini uyarmaları *istenmiş. bir süre sonra ikinci kez ultrason ile inceleyerek cinsel uyarılmanın mesane üstündeki etkisini anlamaya çalışmışlar. daha sonra katılımcılar tekrar yalnız bırakılarak squirting yaşanana kadar uyarmaya devam etmeleri istenmiş. squirting materyali incelenmek üzere toplanmış ve katılımcılardan son bir idrar örneği daha alınıp, tekrar ultrason ile mesane incelenerek test sonlandırılmış.

    testin sonuçlarına gelirsek:
    cinsel uyarı sonrası yapılan ikinci ultrasonda boş olan mesanenin tekrar dolduğunu gözlemlemişler. squirting sonrasında yapılan ultrasonda ise mesanenin tekrardan boş olduğu görülmüş.

    katılımcıların hepsi squirting sırasında ya da hemen öncesinde orgazm yaşadığını belirtmiş.

    elde edilen sıvı örnekleri incelendiğinde idrar ve squirting materyali arasında üre, ürik asit ve kreatinin konsantrasyonu açısında pek bir fark görülmemiş ve sıvının kökeninin böbrek kaynaklı olduğu sonucuna varılmış.

    idrar ve squirting materyali arasında önemli bir farklılık olarak squirting sıvısında yüksek miktarda psa* bulunmuş.

    tüm bu sonuçları bir araya getirdiklerinde vardıkları sonuç squirting denen olayın cinsel ilişki sırasında istemsiz şekilde idrar çıkışı olduğu olmuş. normal idrardan farklı olarak içeriğine prostat salgılarının da katıldığı belirtilmiş.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap