166 entry daha
  • bırak akp’yi, rte’nin kendisi bile gideceklerini biliyor ama buradaki sözde muhalifler olumsuzluk pompalamaya devam ediyor. bir de ağzını yaya yaya “gitmezler aağğbiii yeaa” demiyorlar mı, çıldırıyorum.

    19 yıldır ülke hiç bu kadar büyük bir kriz yaşamamıştı. düşünün ki; 2018’deki krizden sonraki ilk seçimde istanbul ve ankara’yı kaybettiler. şimdi 2018’den daha beter durumdayız ve sürekli birilerinin yerleri değişiyor devlet içerisinde, neden? son çırpınışları.

    pandemi tuzu biberi oldu bu gidişin. esnafa ve halka yardım edemeyeceklerini anlayınca, bunu unutturmak istediler ve haziran ayından beri sürekli bir şey açıklama peşindeler. ayasofya ile başladılar, doğalgaz bulduk müjdesiyle çıktılar. akdeniz’de bir takım olaylar yaşandı, yunanistan’la savaşın eşiğine geldik, fransız malları boykot ediliyordu hatırladınız mı?

    haziran’dan beri artan dövizi bir şekilde unutturmak istediler ama o iş öyle olmadı. her şeye ama her şeye %60-70 zam geldi dolar kuru yüzünden. her hafta yeni bir gündem yaratmaya başladılar ve halen daha devam ediyor. maksat ekonomi konuşulmasın.

    işsizlik 10 milyonu aşmış, esnaf kepenk indirmiş, esnaf borca batmış, insanlar intihar etmiş, alakalı alakasız herkese maske&mesafe yüzünden ceza yazdılar ama son bitişleri hafta içindeki kongre oldu. kendi ayaklarına sıktılar resmen.

    boş boş etrafa umutsuzluk pompalamayı kesin. müthiş bir enflasyon, aşırı pahalılık, alım gücünün düşmesi, işsizlik, bıkkınlık ve 6.5 milyon gencin ilk defa oy kullanacak olması, ilk seçimde akp’nin çöküşü ve bitişi olacaktır ve bunu kendileri de çok iyi biliyor.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap