160 entry daha
  • ne kadar az gelişmiş insan var bu dünyada. sosyal nedyadan önce haberimiz yoktu varlıklarından. mutluyduk.

    aoc' in birinin eleştiri tweeti için polise şikayet edeceğine inanıyor. polisin de bu tweet'e soruşturma başlatacağına inanıyor.

    yetmemiş malakların sesi tucker carlson yorumu da vermiş. günüm güzelleşti.

    edit: tucker carlson izleyip paylaşan yazar bize cnn cbc muhabetti yapıyor. ne anlatacaksın bunlara. joker kelime sjw yi de görmesem rahat edemezdim. o da geldi. tucker carlson ne ya. hahaha.

    gençler için normal olabilir ama bizim nesil bilgiye erişim için bir devrim olarak gördü interneti. tucker carlson yorumlarıyla devrim kendi çocuklarını yedi. hahaha. tucker carlson ne demiş bakalım. yok ya vallaha ben aptal gazetelerde boktan hıncal uluca maruz kalmayı yeğlerdim bilseydim böyle olacağını.

    edit 3: aoc' in kendisini eleştiren bir twitter kullanıcısının evine polis yolladığına inanmak için beyin kıvrımlarının olmaması lazım. kıvrımsız cillop gibi bir beyin. olayın ne olduğuna bile bakmadım. bakmaya gerek görmedim yazım bu entriyi. şimdi aklıma takıldı bakayım dedim. hesap sahibinin iki kanalı var. ikisi de rus devleti finansmanlı. taglemiş twitter. biri tehdit etmiş aoc' yi polis de araştırmıya başlamış. kimdir nedir diye o kişi. bu rus destekli kullanıcı da ben eleştirdim diye polis geldi evime diye yaygara koparıyor. dediği şeylerin hiç bir anlamı yok. polis zaten başkasının peşinde. türkiyede bir ekşi sözlük kullanıcısı da bu kadar salak propagandaya atlıyor. dediğim gibi cillop gibi pürüzsüz beyinler.

    evet ana akım medyada göremezsiniz bu kadar aptalca propagandayı. sizi şöyle rus medyasına alalım akit kıvamında mükemmel:

    polis aoc için "hayalkırıklığı" yorumunda bulunan savaş karşıtı blogger' ı soruşturdu.

    https://sputniknews.com/…calling-aoc-underwhelming/

    ya ne diyorsunuz demeokratlar? sahte özgürlükçüler. nasıl baskı altına alınıyor dimi barış gönüllüsü insanlar? ah ulan ah. hıncal uluç' un salak köşesini özledim gerçekten. global aptallık kadar can sıkan bir şey yok. insanlığa inancımı yitiriyorum.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap